Liga 1

S-a menajat cu Sepsi OSK? Florin Tănase, arătat cu degetul: „Se vede o frustrare. N-a pus osul la bătaie”

+27 Foto
Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 decembrie 2021

Mirel Albon, fostul selecționer al naționalei de fotbal feminin a României, crede că „o schimbare de mediu” i-ar prinde bine lui Florin Tănase (26), căpitanul de la FCSB.

Albon nu a fost impresionat de prestația mijlocașului din meciul cu Sepsi OSK, încheiat la egalitate, scor 0-0. Antrenorul simte frustrare în jocul lui Tănase și consideră că acesta nu s-a întrebuințat suficient la Sf. Gheorghe, fiind, cel mai probabil, cu gândul la un transfer în străinătate.

Florin Tănase, cu gândul la un transfer? „Se vede o frustrare în jocul lui”

„I-ar prinde bine un transfer, câteodată se vede o frustrare în jocul lui. Probabil că se gândeşte că anumiţi jucători au plecat mai repede decât el de la FCSB. Au fost şi jucători mai tineri ca el care au plecat mai repede în altă parte, la mai bine. S-a văzut şi azi (n.r. - duminică), n-a pus osul la bătaie, nu a adus un plus echipei. O schimbare de mediu cred că ar putea să îl ambiţioneze din nou”, a declarat Albon, la Look Sport.

Integralist la Sf. Gheorghe, Tănase a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi.

Florin Tănase: „Bani mai mulți sau naționala? Aleg banii”

De altfel, după meciul de la Sf. Gheorghe, Florin Tănase a fost întrebat despre posibilitatea de a părăsi FCSB în această iarnă. GSP.ro a anunțat că Tănase va juca în Emiratele Arabe Unite, la Al-Nasr Dubai, care va achita 3 milioane de euro în schimbul fotbalistului. 

„Sunt 3 milioane de euro. Să vedem dacă va veni oferta scrisă. Așteptăm. Voi ce ați alege? Bani mai mulți sau naționala? Eu bani mai mulți, sunt sincer! Ce, acolo nu se joacă fotbal?!”, a spus Tănase, la Look Sport. 

Florin Tănase a înscris 9 goluri în acest sezon de campionat, în 17 meciuri jucate.

>

Mai multe știri despre Sepsi OSK - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.