Campionate

Real Madrid - Cadiz 0-0 » Seria de victorii consecutive a „albilor” se încheie împotriva penultimei clasate!

Vinicius jr. în Real Madrid - Cadiz 0-0 // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 decembrie 2021

Real Madrid a călcat greșit în etapa 18 din La Liga, 0-0 cu Cadiz pe teren propriu.

Pentru al doilea an consecutiv, Real Madrid se încurcă acasă împotriva „piraților”. În octombrie 2020, „albii” pierdeau surprinzător, scor 0-1. Duminică, meciul s-a încheiat la egalitate.

82% posesie pentru Real Madrid, dar niciun gol 

Așa cum era de așteptat, inițiativa le-a aparținut gazdelor. Real Madrid a avut o posesie de 82% și un număr uriaș de șuturi, 36! Totuși, madrilenilor le-a lipsit acuratețea. Doar 9 dintre acestea au fost cadrate, toate parate de excelentul Jeremias Ledesma.

Rând pe rând, portarul argentinian i-a blocat pe Benzema, Valverde, Hazard, Vinicius și Toni Kroos. Fie că șuturile au venit din afara careului sau din interiorul suprafeței de pedeapsă, portarul oaspeților a respins tot.

Cu punctul obținut duminică, Real Madrid a ajuns la un total de 43 după 18 etape, 6 peste Sevilla, care are însă un meci în minus față de „albi”. Cadiz, în schimb, este penultima din la Liga, cu doar 14 puncte adunate în 18 etape.

Pentru Real Madrid s-a încheiat astfel o serie de 10 victorii consecutive, care a cuprins succese împotriva unor echipe precum Atletico Madrid, Inter, Real Sociedad și Sevilla.

Citește mai multe știri din La Liga: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.