Liga 1

Gigi Becali a schițat noua strategie de la FCSB: „Gata, nu are rost. Joacă Dumiter și «Mamutu»”

Ivan Mamut, la FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 decembrie 2021

După egalul dintre Sepsi OSK și FCSB, scor 0-0, Gigi Becali (63 de ani) schimbă placa. Patronul vicecampioanei anunță o nouă strategie la club, demarată prin iminentele rezilieri de contract ale lui Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.

Rezultatul de la Sf. Gheorghe și modul în care arată clasamentul Ligii 1 la finalul anului l-au provocat pe Gigi Becali să decidă o restrângere a cheltuielilor, astfel încât să nu mai fie nevoit să-și investească din propriul buzunar.

Becali a anunțat în această dimineață că renunță la Constantin Budescu și Claudiu Keșeru, jucători cu salarii mari, și că va miza în schimb pe fotbaliștii cu remunerații mai mici.

Gigi Becali: „Gata, să joace Ianis Stoica, Dumiter și «Mamutu»”

„Restrâng. Nu are rost, pentru ce să plătesc salarii mari? Gata, fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, Dumiter, «Mamutu» (n.r. - Ivan Mamut). Care e problema? De ce să joace 25.000 pe lună ș nu 4.000?

Banii mei, ai familiei mele, nu îi mai dau ăluia care bagă mingea în poartă! Nici 5 bani! A, dacă văd că în retur ne apropiem de CFR și dacă câștigăm campionatul, că nu e imposibil, e altceva. Dar dacă nu mai am șanse la campionat, nu mai vorbim de bani investiți. 

Nu las eu banii mei unuia care zice ca e specialist. Am văzut specialiștii, toată lumea a intrat în faliment cu ei. Au distrus echipele, le-au falimentat, le-au retrogradat!”, a spus Becali la Pro X.

Tănase are salariu de 30.000, dar pleacă. Mai e Florinel Coman, cu 20.000 sau 21.000.

Nu e imposibil să câștigăm campionatul, nu e mare lucru. Îi bați o dată (n.r. - pe CFR Cluj), îi bate Craiova, îi bate Botoșani. Se poate, dacă ne ajută Dumnezeu. Și rămâne diferență de un punct. Suntem încă la mâna noastră. Câștigăm toate meciurile, îi batem de două ori pe ei în play-off și suntem campioni.

- Gigi Becali, patron FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.