Liga 1

Pe cine vrea Mihai Stoica în play-off: „La orgoliul pe care îl au, vor juca la fel cu toate echipele”

+27 Foto
Mihai Stoica (56 de ani), managerul celor de la FCSB, a recunoscut superioritatea celor de la Sepsi Sf. Gheorghe în meciul disputat duminică și încheiat la egalitate, scor 0-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 decembrie 2021

Mihai Stoica (56 de ani), managerul celor de la FCSB, a recunoscut superioritatea celor de la Sepsi Sf. Gheorghe în meciul disputat duminică și încheiat la egalitate, scor 0-0

Sepsi a dominat-o pe FCSB la toate capitolele. Doar numeroasele intervenții ale portarului Ștefan Târnovanu (21 de ani) au făcut ca bucureștenii să plece cu un punct de la Sf. Gheorghe. 

Mihai Stoica speră ca formația pregătită de Cristiano Bergodi să ajungă în play-off.

Mihai Stoica, după Sepsi - FCSB 0-0: „Ar fi trebuit să ne bată”

„A fost singurul meci în care am fost depășiți la toate capitolele. Dacă nu era prestația remarcabilă a lui Târnovanu, noi nu aveam cum să plecăm de acolo cu punct. Și în tur, la București, Sepsi trebuia să ne bată. A scos Vlad un penalty. 

Avem două puncte cu Sepsi, exclusiv datorită portarilor. Nu am jucat! Mi-aș dori din toată inima să intre Sepsi în play-off. La orgoliul pe care îl au nu vor trece niciodată peste ce au făcut cei de la CFR cu Bouhenna. Ei vor juca la fel împotriva tuturor!”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

VIDEO Ștefan Târnovanu, erou pentru FCSB în remiza cu Sepsi: „Nu sunt pe deplin mulțumit, voiam să luăm cele 3 puncte”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.