Liga 1

Rednic anunță 14 plecări! A dat și nume: „Ai 5.000 pe lună și ești ridiculizat, trebuie să pleci!” + „Am vrut să amân meciul cu Farul”

+20 Foto
Dinamo - Farul 0-2. Mircea Rednic a vorbit la final despre partida cu dobrogenii, dar și despre planurile „câinilor” pentru fereastra de mercato.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 20 decembrie 2021

Dinamo - Farul 0-2. Mircea Rednic a vorbit la final despre partida cu dobrogenii, dar și despre planurile „câinilor” pentru fereastra de mercato.

„Nu-mi convine situația. Dar am pierdut 3 fundași centrali, doi ieri (n.r. Pinto și Grigore), azi unul (n.r. Ehmann), la încălzire. Mai mult de jumătate din echipă a lipsit, dacă îi luăm în calcul și pe cei suspendați.

Chiar și așa, nu ne-am prezentat rău. Ok, eșecul e eșec, dar n-am avut ce să fac. A fost un joc util, am mai dat șansă unor jucători care au evoluat mai puțin. După ianuarie, accept să fiu judecat. Până acum, n-a fost ușor. 

Farul e o echipă omogenă, joacă de ani buni împreună. Au jucători buni, le lași spațiu, te judecă!”, a declarat Rednic la final.

Mircea Rednic anunță 14 plecări de la Dinamo

Apoi, Rednic a vorbit despre strategia din vară. S-a luat de stoperul Răzvan Popa, căruia i-a dezvăluit salariul. Popa a fost ridiculizat de George Ganea la golul doi al Farului: 

„Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. La Dinamo nu se poate așa ceva. Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%! Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea. A ieșit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit”.

Am vrut să amânăm meciul. Ieri nu ne-am antrenat, ne-am izolat fiecare în camera lui. Au fost mai mulți jucători răciți
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Am avut și probleme cu portarii, probleme mari cu fundașii centrali. Am fundași de 8.000 de euro.. ăla trebuie să fie fundaș de fundaș! O să rămână doar vreo doi fundași centrali
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Am 4 atacanți, un singur gol au dat, Ivanosvki, și ăla din penalty, care nu se pune. O să plece mulți jucători. Suntem 40... Vor rămâne în jur de 18, pleacă 14
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Farul

Cum stau Dinamo și Farul în clasament

Florin Bratu, după Dinamo - Farul 0-2: „Sper ca această pauză să le aducă liniște”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.