Liga 1

„E urât ce face Mircea Rednic!” » Analiza dezastrului de la Dinamo: „Înainte se dădeau bani, mașini, case”

Dinamo a încheiat anul 2021 pe locul 15 în Liga 1 / foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 21 December 2021

Florin Lovin (39 de ani), campion în Liga 1 cu FCSB și Astra Giurgiu, nu reușește să găsească explicații pentru declinul istoric al lui Dinamo.

„Câinii” încheie 2021 pe locul 15, o ipostază neverosimilă pentru unul dintre cele mai titrate cluburi din campionatul României. Invitat într-o emisiune televizată, Florin Lovin și-a exprimat punctul de vedere despre situația din Ștefan cel Mare, fiind de părere că prăbușirea „câinilor” a început odată cu plecarea lui Ionuț Negoiță.

„Eu nu știu ce s-a întâmplat la Dinamo. La început, după ce a venit Negoiță, lucrurile au mers bine, se îndreptau într-o direcție bună, sănătoasă. Cândva, Dinamo era un El Dorado, se dădeau banii la zi, mașini în chirie, case. Acum vedem cu toții ce se întâmplă”, a spus Florin Lovin, în direct la Pro X.

7 ania condus Ionuț Negoiță Dinamo ca patron, în intervalul 2013 - 2020 echipa câștigând Cupa Ligii în 2017

Florin Lovin: „E urât ce face Mircea Rednic!”

Raportându-se la situația actuală a lui Dinamo, Lovin a taxat ultima apariție publică a lui Mircea Rednic. Tehnicianul l-a criticat în fața jurnaliștilor pe fundașul Răzvan Popa, dezvăluind inclusiv salariul pe care acesta îl încasează.

„Nu poți plăti salarii mari la o echipă mică, te duci în cap! Cum să-i dai unui jucător 8.000 de euro în situația de față? E nevoie de un plafon salarial. Oricum, e urât ce face Mircea Rednic, nu are voie să vorbească în public despre salariile jucătorilor”, a spus Lovin, conform sursei citate. 

Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. La Dinamo nu se poate așa ceva. Sunt obligat să schimb și voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%! Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iași, vii la Dinamo și te ridiculizează Ganea. A ieșit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit.

- Mircea Rednic, antrenor Dinamo, despre fundașul central Răzvan Popa

VIDEO Remus Răureanu, opinie categorică: „Mă aștept ca Rednic să se comporte la fel și anul viitor

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.