Liga 1

Mircea Rednic a aflat de la GSP că a fost dat afară de la Dinamo! Reacție incredibilă + cum a primit vestea Nicolae Badea

Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis astăzi de Dinamo, în locul lui fiind numit Flavius Stoican (45). Rednic a fost șocat de anunțul clubului.

Articol de Eduard Apostol, Viorel Tudorache  —  marţi, 21 decembrie 2021

Mircea Rednic (59 de ani) a fost demis astăzi de Dinamo, în locul lui fiind numit Flavius Stoican (45). „Puriul” a părut surprins total de anunțul clubului.

Un reporter GSP l-a informat pe Mircea Rednic că a fost demis. „Puriul” a fost șocat de veste, afirmând că nu știa despre această decizie!

Nici Nicolae Badea spune că nu știa despre intenția conducătorilor din Ștefan cel Mare: „Pe mine nu m-a anunțat nimeni. Nu știu nimic”, a declarat pentru GSP omul de afaceri, implicat în DDB, care a susținut numirea lui Mircea Rednic în toamnă.

Conform surselor GSP, confirmate de oficialii dinamoviști, Rednic a fost demis printr-o notificare trimisă pe telefon de Iuliu Mureșan.

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo!

  • Pentru Rednic a fost al 5-lea mandat la Dinamo. A preluat echipa la finalul lunii septembrie și a obținut în „Groapă” o singură victorie, 1-0 cu Chindia, 3 remize și 8 eșecuri. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, loc direct retrogradabil.
  • Ultima dată la FCU Craiova (demis după 4 meciuri), Flavius Stoican a antrenat-o pe Dinamo mai întâi între septembrie 2013 și noiembrie 2014, apoi între martie și mai 2015. Acesta a mai pregătit și formația secundă a „câinilor”, între iulie 2011 și ianuarie 2012, apoi între august și septembrie 2013.

58 de meciuria jucat Dinamo cu Flavius Stoican pe bancă. Bilanț: 28 de victorii, 13 egaluri și 17 eșecuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.