Stranieri

Încă un eșec pentru Galatasaray, Cicâldău „dat dispărut”: „L-a văzut cineva pe băiatul ăsta?”

Galatasaray, cu Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (22 de ani) titulari, a fost învinsă în deplasarea de la Adana Demirspor, scor 0-2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 21 decembrie 2021

Galatasaray, cu Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (22 de ani) titulari, a fost învinsă în deplasarea de la Adana Demirspor, scor 0-2. Ridvan Dilmen, fost mare fotbalist al lui Fenerbahce și al naționalei Turciei, a criticat forma slabă a mijlocașului central transferat de la CSU Craiova. 

Galatasaray este în derivă, iar Cicâldău și Moruțan nu fac notă discordantă de forma echipei. Mijlocașul transferat de la CS Universitatea Craiova a fost integralist astăzi, dar a ieșit în evidență doar prin cartonașul galben încasat în minutul 3. Nici Olimpiu nu s-a evidențiat și a fost înlocuit în minutul 63.

Cicâldău, criticat după prestația din Adana Demirspor - Galatasaray: „L-a văzut cineva pe băiatul ăsta?! ”

Ridvan Dilmen este un fost fotbalist important din Turcia, legendă a clubului Fenerbahce, rivala istorică a Galatei, și marcator a 5 goluri în prima tricoul primei reprezentative, în prezent analist sportiv la postul TRT Sport. Dilmen nu înțelege de ce Fatih Terim l-a folosit pe Alexandru Cicâldău, fotbalist revenit recent după infecția cu Covid-19.

„Îi înțeleg și pe fanii lui Galatasaray. L-a văzut cineva pe Cicâldău în ultimele două meciuri? De ce îl tot folosești pe copilul ăsta? Doar și-a revenit după coronavirus. Nu te poate ajuta, doar se plimbă pe teren. Ar trebui să fie mulțumiți cu scorul acesta, ar fi putut fi mai rău”, a spus Dilmen, potrivit publicației turce Fanatik

Galatasaray e în derivă

Galatasaray are o serie îngrozitoare în Turcia. A ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie și a căzut până pe locul 11, cu 24 de puncte. Distanța până la liderul Trabzonspor este imensă, 21 de lungimi.

Clasamentul primei ligi din Turcia

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.