Liga 1

Din 2022, un nou sezon din cea mai așteptată telenovelă a Ligii 1: „Dorin Șerdean va prelua pachetul acțiunilor la Dinamo, lucrurile se vor schimba”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 decembrie 2021

Situația de la Dinamo este tot mai complicată, după decizia luată luni de șefi: demiterea lui Mircea Rednic și numirea lui Flavius Stoican ca antrenor.

După anunțul clubului, fanii, acționari în cadrul clubului prin programul DDB, s-au revoltat și au pus tunurile pe conducerea administrativă.

După mesajele fanilor, Cornel Țălnar, cel care s-a implicat în aducerea lui Pablo Cortacero în club, spune că Dorin Șerdean va deveni acționar majoritar la Dinamo după 1 ianuarie. În plus, fostul acționar îi atacă pe fani.

Cornel Țălnar îi atacă pe fanii lui Dinamo: „PCH a băgat clubul în moarte clinică”

„Eu nu am crezut niciodată că  în istoria acestui club se poate întâmpla așa ceva. Dezastrul este rezultatul celor din PCH! După ce au preluat echipa, ei au dus-o în moarte clinică. 

Sperăm ca din 1 ianuarie, când domnul Șerdean va prelua pachetul acțiunilor, lucrurile se vor schimba.

Sunt optimist pentru că există discuții cu mai mulți posibili investitori interesați, entități, care au așteptat ca planul de reorganizare să fie aprobat și să treacă, ca să știe care sunt datoriile și să înceapă negocierile. Aceștia vor să vină, să bage banii necesari și să scoată cât mai repede clubul din insolvență. Există această oportunitate”, a spus Cornel Țălnar pentru playsport.

Dorin Șerdean, discuție cu Pablo Cortacero în vară

În vară, Dorin Șerdean, fostul președinte al clubului, s-a întâlnit cu Pablo Cortacero în Spania pentru a prelua pachetul de acțiuni. Cornel Țălnar spunea atunci că cei doi au ajuns la un acord.

Cum sunt împărțite acțiunile la Dinamo:

  • Cortacero/Lotus-coafor/Benel International - 72,8758%
  • DDB - 20,0610%
  • CS FC Dinamo ("Dinamo Badea") - 7,031%,
  • Cornel Dinu - 0,0313%

VIDEO Ciprian Marica: „Este tristă situația lui Dinamo”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.