Campionate

Borussia Dortmund, gata de orice ca să-l păstreze pe Haaland » Ce i-a propus norvegianului

Erling Haaland // FOTO: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 22 decembrie 2021

Borussia Dortmund încearcă să-l păstreze pe Erling Haaland și i-a propus să-i plătească anual 16 milioane de euro. Norvegianul are însă oferte foarte bune.

Erling Braut Haaland e de câțiva ani racheta fotbalului european. Borussia a plătit în total 45 de milioane de euro (sumă de transfer și bonusurile pentru impresarul Raiola și tatăl jucătorului) și, la vară, îl poate vinde cu minimum 75 de milioane, cât este clauza de reziliere a norvegianului. Dar BVB încearcă să-l mai țină un sezon, cel puțin.

Erling Haaland va fi cel mai bine plătit jucător al Borussiei Dortmund la 21 de ani

Dortmund i-a oferit lui EBH dublarea salariului, anunță Sport Bild. De la 8 la 16 milioane. Ceea ce ar însemna că, la doar 21 de ani, va fi cel mai bine plătit jucător al galben-negrilor. Cu patru milioane peste Marco Reus, 32 de ani, căpitanul echipei.

Conform Sport Bild, președintele clubului, Hans-Joachim Watzke, se va întâlni cu Mino Raiola în ianuarie, pentru o nouă rundă de negocieri. Watzke are însă și un plan alternativ. Știe că Real Madrid îi propune vârfului nordic mai mulți bani.

19goluri (și 5 assisturi) a marcat Erling Haaland în acest sezon la Borussia (16 meciuri)

Haller sau Schick în locul lui Haaland

Dacă pleacă Haaland, ar putea fi înlocuit de ivorianul Sébastien Haller (Ajax, 20 de goluri în 23 de meciuri, golgeterul Champions League chiar la sezonul de debut în CL) sau de cehul Patrik Schick (Leverkusen, 16 reușite în 18 partide). Pentru a-l cumpăra pe unul dintre ei, Borussia ar trebui să achite în jur de 50 de milioane.

76de goluri (20 de pase decisive) a înscris nordicul în total la Dortmund în 75 de partide

VIDEO Goluri spectaculoase marcate de Haaland pentru Borussia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.