Liga 1

Flavius Stoican e contestat public la Dinamo: „E o glumă, nu?! Nu-l văd în stare!” + Unde a greșit Rednic: „E grav!”

Ioan Andone (61 de ani), fost antrenor și mare jucător din istoria lui Dinamo, a analizat mișcările de trupe din Ștefan cel Mare, anume demiterea lui Mircea Rednic și instalarea lui Flavius Stoican.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 December 2021

Ioan Andone (61 de ani), fost antrenor și mare jucător din istoria lui Dinamo, a analizat mișcările de trupe din Ștefan cel Mare, anume demiterea lui Mircea Rednic și instalarea lui Flavius Stoican.

Andone nu se aștepta la o asemenea decizie luată de conducerea lui Dinamo, dar spune că Rednic a greșit alimentând conflicte cu jucătorii. De asemenea, „Fălcosul” nu are încredere că Flavius Stoican poate redresa corabia.

Ioan Andone, despre schimbările de la Dinamo: „Pe Stoican nu-l văd în stare, Rednic a greșit grav”

„Am crezut că e o glumă de sărbători... Am zis: «Domne, e o glumă de sărbători?!». Ştiam că Mircea voia să facă schimbări, le anunţase deja, deci nu mă aşteptam. 

Flavius Stoican e un băiat inteligent, a mai antrenat şi el când şi când, a mai fost la Dinamo, a terminat un campionat pe 4, dar nu-l văd în stare. Dacă Rednic n-a reuşit...”, a declarat Andone la Telekom Sport.

„Toată lumea a greşit acolo, şi Rednic, şi Mureşan. Şi plăteşte numai Rednic. Ce-i drept, Rednic a greşit grav, n-avea voie să dea în jucători, în fiecare săptămână era un conflict la echipă. Era mereu în conflict cu jucătorii, cu adversarul, cu arbitrul, cu toată lumea”, a mai spus „Fălcosul”.

Tu ca antrenor ai 24 de jucători, te focusezi pe aia. Ăştia sunt, sunt copiii tăi. Acum, în iarnă, jucătorii erau la mâna lui Mircea, dar el a greşit că a creat conflicte
Ioan Andone

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo

  • Pentru Rednic a fost al 5-lea mandat la Dinamo. A preluat echipa la finalul lunii septembrie și a obținut în „Groapă” o singură victorie, 1-0 cu Chindia, 3 remize și 8 eșecuri. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, loc direct retrogradabil.
  • Ultima dată la FCU Craiova (demis după 4 meciuri), Flavius Stoican a antrenat-o pe Dinamo mai întâi între septembrie 2013 și noiembrie 2014, apoi între martie și mai 2015. Acesta a mai pregătit și formația secundă a „câinilor”, între iulie 2011 și ianuarie 2012, apoi între august și septembrie 2013.

58 de meciuria jucat Dinamo cu Flavius Stoican pe bancă. Bilanț: 28 de victorii, 13 egaluri și 17 eșecuri

VIDEO. Mircea Lucescu, „Antrenorul anului” în Ancheta GSP, nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.