Diverse

Corina Caciuc o amenință pe Anamaria Prodan: „Nu-ți permit!” » Reghecampf îi stă alături: „Te iubesc! Nimic nu ne poate despărți”

Sursa FOTO: revista Fanatik

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 decembrie 2021

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au oferite primele declarații publice la comun, în calitate de cuplu. Cei doi și-au făcut declarații de dragoste și au avut mesaje clare pentru Anamaria Prodan. 

Corina Caciuc a fost victima unor atacuri constante din partea Anamariei Prodan. Impresara a acuzat-o că ar fi provocat despărțirea dintre ea și Laurențiu Reghecampf. 

Pentru prima dată, Corina a oferit o replică. „Pentru a răspunde pe larg la această întrebare, ar trebui să provoc alte reacții și nu vreau să fac acest lucru. Credeți-mă, sunt împăcată știind realitatea și faptul că nu îmi este imputabilă nicio despărțire”, a spus Corina Caciuc în revista Fanatik.

Reghecampf și iubita Corina, amenințări pentru Anamaria Prodan 

Corina a continuat subiectul și a trecut la amenințări. Spune că nu mai este dispusă să accepte niciun atac la persoană: „Am luat în calcul, împreună cu avocații mei, să mă apăr în fața oricărui atac denigrator. Noi voi accepta nimănui - și nu doresc să nominalizez pe cineva anume - să mă nedreptățească, să-mi creioneze o imagine falsă, deformată”.

Reghecampf, în rol de partener protector: „O voi apăra pe Corina de toate atacurile!”

Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova s-a transformat într-un partener protector când au fost aduse în discuție atacurile recente: „Nu fac cinste nimănui, nu numai în cazul Corinei. Corina cunoaște faptul că sunt alături de ea și că oricând o voi proteja, îmi voi proteja familia! Nimic, niciodată, nu ne-ar putea despărți!”.

Reghcampf a încheiat interviul acordat cu ocazia Crăciunului, într-un cadru de sărbătoare, cu o declarație de dragoste pentru Corina, femeia care îi va dărui în scurt timp un copil: „Este femeia lângă care simt că sunt iubit și pe care o iubesc! Iar aceste lucruri mă împlinesc. N-aș schimba absolut nimic”.

Citește și alte știri despre Laurențiu Reghecampf: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.