Liga 1

Mititelu s-a apucat să facă transferuri, deși nu are antrenor! » FCU Craiova l-a prezentat oficial pe fostul fotbalist al lui Gigi Becali

Fundașul dreapta Gabriel Enache (31 de ani) a fost prezentat oficial la FCU Craiova.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 December 2021

Fotbalistul de bandă dreapta Gabriel Enache (31 de ani) a fost prezentat oficial în această seară la FCU Craiova. El vine din Kazahstan, de la Zhetysu Taldykorgan, unde a jucat din martie 2021, după despărțirea de FCSB. 

După ce a dat credit aproape exclusiv străinilor în vară, Adrian Mititelu a schimbat în iarnă strategia și speră acum să scape de la retrogradare cu fotbaliști români cu experiență. Prima mutare din mercato a fost deja oficializată. 

Gabriel Enache a semnat cu FCU Craiova din calitate de jucător liber de contract, după încheierea înțelegerii cu Zhetysu, din Kazahstan.

Gabi Enache, prezentat la FCU Craiova 

La ultima aventură, cea din Kazahstan, Gabi Enache a strâns 19 apariții, reușind să paseze decisiv în trei rânduri. Enache este recunoscut pentru capacitatea ridicată de efort și pentru polivalența lui. Postul de bază este cel de fundaș dreapta. La FCU, titularul postului în acest moment este Radu Negru (22 de ani). 

Enache a dat randament și mai sus, mijlocaș lateral sau chiar extremă. La Zhetsyu a fost folosit în două rânduri și extremă stânga.

Fundașul dreapta cu 5 selecții la prima reprezentativă bifează a 5-a echipă din fotbalul românesc, după Mioveni, Astra, FCSB și Dunărea Călărași.

Gabriel Enache, jucător ce a terminat sezonul actual la formația de primă ligă Zhetysu din Kazahstan, unde a evoluat în 25 de partide, a semnat cu Știința! Internaționalul român are în palmares 4 trofee în campionatul românesc și anume: campionatul, cupa și supercupa, cu Astra Giurgiu, și cupa ligii, cu FCSB. De asemenea, fotbalistul polivalent de bandă dreaptă are și 5 convocări la echipa națională.
- Comunicat oficial FCU Craiova 

FCU Craiova transferă jucători, dar nu are antrenor

Nou-promovata a demarat deja campanie de transferuri, deși încă nu a numit un antrenor principal. Echipa a fost condusă la ultimele două partide din Liga 1 de interimarul Dan Vasilică, preparatorul fizic din staff!

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.