Liga 1

Stop vot! „A făcut bine sau nu Dinamo că l-a dat afară acum pe Rednic?” » Fanii și-au spus părerea pe GSP.ro: rezultatele sondajului

Rocada Mircea Rednic - Flavius Stoican de la Dinamo a împărțit fanii fotbalului din România. 51% dintre cititorii GSP contestă decizia lui Iuliu Mureșan de a-l demite pe Rednic.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 December 2021

Rocada Mircea Rednic - Flavius Stoican de la Dinamo a împărțit fanii fotbalului din România. Rezultatele sondajului inițiat marți de GSP.ro au fost foarte strânse. 51% dintre cititorii site-ului Gazetei contestă decizia lui Iuliu Mureșan de a-l demite pe Rednic.

După anunțul de aseară al clubului din Ștefan cel Mare, GSP.ro a lansat un sondaj prin care a invitat cititorii să răspundă la întrebarea: „Se impunea acum schimbarea lui Rednic cu Flavius Stoican?”. 

Sondaj GSP: Rednic câștigă la mustață în preferințele suporterilor

Până la ora publicării articolului, 16.635 de voturi au fost înregistrate, iar rezultatul este unul extrem de strâns. 8.145 de fani (49%) au ales varianta „Da, echipa era în moarte clinică”, în timp ce 8.490 (51%) au mers pe opțiunea „Nu, Rednic trebuia lăsat și în iarnă”.

Mircea Rednic a plecat de la Dinamo

  • Pentru Rednic a fost al 5-lea mandat la Dinamo. A preluat echipa la finalul lunii septembrie și a obținut în „Groapă” o singură victorie, 1-0 cu Chindia, 3 remize și 8 eșecuri. „Câinii” sunt penultimii în Liga 1, loc direct retrogradabil.
  • Ultima dată la FCU Craiova (demis după 4 meciuri), Flavius Stoican a antrenat-o pe Dinamo mai întâi între septembrie 2013 și noiembrie 2014, apoi între martie și mai 2015. Acesta a mai pregătit și formația secundă a „câinilor”, între iulie 2011 și ianuarie 2012, apoi între august și septembrie 2013.

58 de meciuria jucat Dinamo cu Flavius Stoican pe bancă. Bilanț: 28 de victorii, 13 egaluri și 17 eșecuri

VIDEO. Mircea Lucescu, „Antrenorul anului” în Ancheta GSP, nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.