Nationala

Cum s-a votat pentru selecționer în ședința FRF de azi » Dezvăluire în direct: 3 nume se desprind din lista celor 10

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 decembrie 2021

Florin Bratu, selecționerul naționalei U21 și membru al Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a oferit indicii despre votul secret din ședința de urgență de azi. 

Astăzi, la sediul Federației, a avut loc o ședință de urgență a Comisiei Tehnice. GSP.ro a informat în exclusivitate că membrii au avut de ales dintr-o listă cu 10 nume propusă de Stoichiță pentru postul de selecționer. 

Florin Bratu, indicii despre votul de la FRF pentru postul de selecționer

Florin Bratu s-a numărat printre persoanele prezente la votare Selecționerul U21 a refuzat inițial să dezvăluie informații din spatele ușilor închise, dar a „scăpat” detalii esențiale ulterior. 

„Cei care au primit printre cele mai multe voturi sun liberi de contract și au sub 55 de ani. Este posibil ca antrenorul să fie numit înainte de 1 ianuarie, se discută repede în fotbalul românesc”, a spus Florin Bratu, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Din lista de 10 antrenori prezentată de GSP.ro, doar 3 respectă cele două indicii dezvăluite de Bratu: Adrian Mutu (42 de ani), Edi Iordănescu (43 de ani) și Adrian Ursea (54 de ani)!

Pe GSP.ro, fanii au alți favoriți în TOP 3

GSP.ro a lansat un sondaj imediat după aflarea listei de 10 posibili selecționeri. Până în acest moment, cei peste 4.000 de votanți au o viziune diferită față de cea a membrilor din Comisia Tehnică. 

Ladislau Boloni conduce, cu 23% din sufragii, iar locul secund este ocupat de Victor Pițurcă. Cei doi corespund unui singur criteriu enunțat de Bratu, sunt liberi de contract. Depășesc însă vârsta de 55 de ani. 

Podiumul din sondaj este completat de Edi Iordănescu. Fostul antrenor de la FCSB ar putea fi soluția comun acceptată, de fani, dar și de conducerea FRF.

VIDEO Răzvan Burleanu a dezvăluit primul meci cu VAR din România: „E 100%, nu vă ascund!”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.