Liga 1

Dumitru Dragomir se teme pentru Stoican: „E antrenor bun, dar n-are viitor la Dinamo” + „Rednic a greșit”

Flavius Stoican

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 decembrie 2021

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte la LPF, îl apreciază pe Flavius Stoican (45), noul antrenor de la Dinamo, dar crede că acesta „n-are niciun viitor” la cârma echipei, din cauza unei presupuse lipse de calitate din lot.

Dragomir îl caracterizează pe Stoican drept „un antrenor bun, de viitor”, dar spune că acesta nu are pe cine să conteze la Dinamo. Fostul președinte al LPF crede că alb-roșiii au un singur jucător de elită în lot, pe Deian Sorescu, atunci când acesta ocupă postul de fundaș dreapta.

Dumitru Dragomir: „Stoican e antrenor bun, dar n-are viitor la Dinamo” 

>

„Săracul, este așa un băiat bun, un antrenor bun, dar la Dinamo n-are niciun viitor. Dacă n-ai jucători, n-ai cu cine juca. Dinamo este la pământ din toate punctele de vedere.

Cu același grup de jucători, nici locul 5 în Divizia B nu prind. E un singur jucător de elită: Deian Sorescu, dar să joace fundaș dreapta. Dacă joacă altceva, intră în pluton”, a spus Dragomir la GSP Live.

Dumitru Dragomir: „Rednic a greșit. Niciun jucător adus nu e de valoare”

Totodată, Dragomir spune că Rednic a greșit prin transferurile făcute la Dinamo. El consideră că niciunul dintre jucătorii aduși de clubul alb-roșu nu e „de valoare”: 

„Rednic a greșit. Săracul a vrut să facă lucruri bine, dar nu a reușit. Nu ai cum. În momentul în care aduci 40 de jucători, dar unul nu e de valoare, n-ai cu cine să joci. Iar celor care mai știau un pic de fotbal nu le place munca”. 

Mircea Rednic i-a adus la Dinamo pe Michel Espinosa, Petar Gluhakovic, Nikolaos Kainourgios, Marko Nunic, Tomas Vestenicky și Cătălin Carp.

Doctoru' (n.r. - Iuliu Mureșan) să știți că se pricepe, nu e conducător rău. Am lucrat cu el, e tip serios. Îl cunosc bine, dar nu va face nimic la Dinamo pentru că nu poate. Fără bani nu poți face nimic! Mureșan nu are cu ce și nu are cu cine.

- Dumitru Dragomir 

VIDEO » Mircea Lucescu nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă, niciodată”

>

Mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.