Stranieri

Final de drum » Florin Andone, OUT de la Cadiz: „E stabilit”

Florin Andone // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 decembrie 2021

Manuel Vizcaino, președintele lui Cadiz, anunță că Florin Andone (28 de ani) va părăsi echipa din La Liga.

Aventura lui Florin Andone la Cadiz este pe cale să se încheie. La doar 6 zile după ce românul a înscris unicul său gol pentru „pirați”, la 1-0 cu Albacete în Cupa Regelui, președintele clubului a anunțat că s-a stabilit ca împrumutul lui Andone să fie terminat prematur.

Președintele lui Cadiz anunță despărțirea de Florin Andone

„E stabilit ca Florin să plece. Comportamentul și nivelul său de la antrenamente nu lasă loc de interpretări: e un băiat care dă totul, dar în acest moment nu ne poate ajuta așa cum și-ar dori”, a spus Manuel Vizcaino, potrivit Portal Cadista.

Adus de Cadiz în vară, sub formă de împrumut de la Brighton, Andone a adunat doar 4 apariții pentru „pirați”: 3 în La Liga, una în Cupa Regelui. În total, 192 de minute jucate și un gol marcat.

După meciul cu Albacete de acum o săptămână, Andone spunea că „încerc să muncesc mult pentru a fi folosit, să fiu în planurile lui Mister. Golul îmi dă o senzaţie de uşurare şi dorinţa de a continua să muncesc pentru a intra în ritm şi a ajuta echipa”. El nu-și va putea duce planurile la bun-sfârșit, întrucât conducerea a decis să renunțe la serviciile sale.

Florin Andone revine la Brighton 

Andone se va întoarce la Brighton, dar pare greu de crezut că echipa din Premier League se va baza pe serviciile sale în a doua parte a sezonului. Atacantul român a jucat foarte puțin în ultimii 2 ani, fiind afectat serios de accidentările suferite la Galatasaray, unde fusese împrumutat. 

Andone nu a fost ajutat de faptul că a călcat strâmb la Cadiz, petrecând alături de 6 coechipieri într-un night-club din Madrid, pe 26 septembrie. Ca urmare, a fost scos din lot pentru următoarea partidă, cu Valencia.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.