Stiri extrasport

Ultimul „tun” dat de Gigi Becali: peste 55 de milioane de euro încasate

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 decembrie 2021

Antreprenorul român Ion Crăciunescu a intrat pe piața imobiliară din România prin cumpărarea unui teren care-i aparținea patronului de la FCSB, Gigi Becali (63 de ani).

Omul de afaceri sucevean Ion Crăciunescu, dezvoltatorul holdingului IBB, a cumpărat un teren întins pe 2,3 hectare situat în zona Pipera, care-i aparținea lui Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Gigi Becali i-a vândut două terenuri omului de afaceri Ion Crăciunescu

Acolo urmează a fi ridicat un ansamblu rezidențial, scrie Profit.ro, care anunță că această afacere nu este singura dintre Gigi Becali și Ion Crăciunescu. Cel din urmă a bătut palma cu patronul FCSB și pentru un alt teren din zonă, cu o suprafață de 7,4 hectare, în schimbul căruia Becali va încasa 25 de milioane de euro. Ce va cuprinde acesta? Explică Ion Crăciunescu, pentru sursa citată:

„Avem planificată realizarea unei clădiri de birouri cu o suprafață de circa 10.000 metri pătrați, unde ne vom muta birourile IBB, o grădiniță cu after school, terenuri de tenis și fotbal pentru locatari. 

Aceste facilități vor completa cele aproximativ 1.000 de apartamente ce pot fi construite aici. Investiția se ridică la circa 220 milioane euro și intenționăm să finanțăm lucrările tot cu CEC Bank”.

În ultima vreme, Becali a vândut mai multe terenuri în Pipera către dezvoltatorii imobiliari. În total, patronul de la FCSB ar fi încasat peste 55 de milioane de euro ca urmare a tranzacțiilor.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.