Liga 1

Fanii lui Dinamo se atacă între ei! Mesaj dur către membrii PCH: „Golănași de 2 lei. Acești băieței s-au crezut capi de mafie”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 decembrie 2021

Situația complicată de la Dinamo și demiterea lui Mircea Rednic duc la tensiuni între fanii roș-albilor.

Actorul Răzvan Oprea, membru fondator al Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, gruparea socios aflată în „opoziție” cu programul DDB i-a criticat dur pe membrii Peluzei Cătălin Hîldan, grupare care deține 20% din acțiunile lui Dinamo.

Răzvan Oprea îi atacă pe fanii din PCH: „Timpul acestor golănași de 2 lei a apus”

„N-a ieșit Asociația Dinamoviști pentru Dinamo pentru că n-au vrut cei din PCH. Au vrut să distrugă acest proiect ca să facă prostiile pe care le-au făcut.

Timpul ultrașilor a apus. Timpul acestor golănași de 2 lei a apus în toată lumea. Societatea se schimbă și se modernizează din toate punctele de vedere. 

Suntem o criză în toată lumea, iar acești băieței s-au crezut un fel de capi de mafie, un fel de bomboană de pe nu știu ce colivă. Au făcut numai prostii. N-au înțeles nimic din ceea ce înseamnă socios, din ceea ce înseamnă un parteneriat comunitar într-un proiect.

Banii strânși de Asociația Dinamoviști pentru Dinamo s-au dat toți la Dinamo sub formă de obiecte, pentru copii și juniori. S-au dat mașini de spălat profesionale pentru echipamente, echipamente de joc, mingi, iar pentru echipa mare s-au cumpărat echipamente care s-au donat în valoare de 25.000 de euro. Le-am donat pentru că altfel nu puteam să le dăm banii”, a spus Răzvan Oprea la Sport Total FM.

VIDEO Dragomir despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa, nu le place munca”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.