Campionate

Ce beau jucătorii de la PSG înainte de fiecare partidă: „E dezgustător! Când am fost la WC după meci, am crezut că sângerez!”

Ce beau jucătorii de la PSG înainte de fiecare partidă: „E dezgustător! Când am fost la WC după meci, am crezut că sângerez!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 decembrie 2021

Mijlocașul lui PSG, Ander Herrera, 32 de ani, a vorbit despre dieta fotbaliștilor și a dezvăluit că primesc înainte de meci un smoothie special, care să le dea un boost de energie. 

Sucul conține sfeclă roșie, iar spaniolul a dezvăluit că a durat puțin până s-a obișnuit cu efectele acestuia: „Când am fost la WC după meci, am crezut că sângerez! Apoi mi-am amintit că am băut suc de sfeclă”. Herrera nu e fanul băuturii și a catalogat-o drept „dezgustătoare”.

Statisticile neputinței » Lionel Messi încheie anul cu un singur gol în Ligue 1

În ciuda acestui smoothie plin de energie, Lionel Messi (34 de ani), extremă dreapta la PSG, a încheiat anul cu 11 meciuri și un singur gol în Ligue 1.

Balonul de Aur din 2021 nu trece printr-o perioadă fastă. Messi a fost integralist în ultimul meci al anului pentru PSG, 1-1 cu penultima clasată Lorient.

Messi nu a reușit să înscrie sau să pasese decisiv și a închis astfel anul cu un singur gol înscris în campionatul Franței, în meciul cu Nantes din 20 noiembrie.

Lionel Messi, un gol din 43 de șuturi în Ligue 1 

Potrivit WhoScored, Messi a marcat un singur gol, deși a șutat de 43 de ori în cele 11 apariții din campionat. O rată de conversie a șuturilor care abia trece de 2%!

În schimb, Messi stă bine la capitolul „pase decisive”. El a adunat 5, 3 dintre acestea venind în victoria cu St. Etienne din 28 noimebrie, scor 3-1. Celelalte, la 3-1 cu FC Nantes și 2-0 cu Monaco.

La finalul anului, PSG este pe primul loc în Ligue 1, având 46 de puncte adunate în 19 etape, 13 peste locul 2, ocupat de Nice.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.