Liga 1

Rămâne CFR Cluj fără antrenor?! „Dan Petrescu poate pleca gratis în Rusia!”

Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 decembrie 2021

Dan Petrescu (54 de ani) a fost principala variantă a Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer, dar va continua la CFR Cluj.

Mutarea a fost blocată de patronul Neluțu Varga și de clauza de 400.000 de euro pe care FRF nu a dorit s-o plătească. Totuși, această nu ar fi un impediment în cazul unei oferte din Rusia. Agentul său susţine că acolo poate pleca gratis.

Agentul lui Dan Petrescu anunță: „În Rusia poate pleca gratis”

„În acest moment, nimeni din Rusia nu ne-a contactat. Dar atunci când se va ivi o oportunitate de la club rus, Dan va pleca imediat gratis de la CFR Cluj.

Petrescu vrea să se intoarcă în Rusia, deoarece n-a demonstrat tot ceea ce poate. Este pregătit pentru orice fel de provocare în Rusia. Îi place să lucreze aici datorită infrastructurii”, a spus Nikolay Pârneu pentru presa din Rusia, citat de spotmedia.ro.

În Rusia, Petrescu a antrenat la Kuban Krasnodar (2010-2012 și în 2016) și Dinamo Moscova (2012-2014).

Petrescu trece la treabă: „12 jucători pleacă de la noi!”

Nelu Varga, patronul clujenilor, a dezvăluit că Petrescu a dat uitării oferta naționalei și deja se concentrează pe lucrurile pe care le are de făcut la CFR în speranța unui nou titlu.

„S-au liniștit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziții pentru iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj și să luăm un nou titlu. Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i dorește cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută și lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători”, a declarat Varga, potrivit Fanatik.

VIDEO Alin Stoica critică decizia lui Dan Petrescu de a refuza naționala: „Eu nu-l înțeleg”

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.