Tenis

Jucătoarea română cu 6 titluri în 2021 și-a pus o dorință clară pentru sezonul următor + cine o impresionează în circuit: „Îmi place cum se mișcă”

+18 Foto
Cristina Dinu / Sursă foto: Instagram @cristina__dinu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 December 2021

Jucătoarea de tenis Cristina Dinu (28 de ani, 344 WTA) a încheiat un an rodnic pentru ea, în care a cucerit nu mai puțin de șase titluri ITF, ea înregistrând și un progres remarcabil în clasament. 

Fără titlu ITF din 2017, Cristina Dinu a revenit în forță în 2021: a câștigat trei turnee în Antalya (Turcia), ea impunându-se și la Tarvisio (Italia), Vrnjačka Banja (Serbia) și Viena (Austria).

Până să înceapă noul sezon, Cristina Dinu a fost protagonista unei ședințe foto de sezon, în care a îmbrăcat mai multe ținute în jurul bradului de Crăciun.

+18 Foto
Cristina Dinu / Sursă foto: Instagram @cristina__dinu

Cristina Dinu are un obiectiv clar pentru 2022

Anul viitor (n.r. - 2022) vreau să ajung să joc în calificări la turneele de Grand Slam. Lovitura de dreapta e preferata mea. Din circuit, cel mai mult îmi place Victoria Azarenka. Îmi place atitudinea ei pe teren, cum se mișcă pe teren. Îmi place mult jocul ei, cum se luptă pe teren”, spunea Cristina Dinu în vară, la Digi Sport. 

În mai 2010, Cristina Dinu era a 11-a junioară a lumii, participând în acea perioadă în competițiile de juniori de la US Open, Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Tot în acel an, ea a participat și la Jocurile Olimpice de vară pentru juniori de la Singapore.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.