Liga 1

Nu s-a abținut nici de Crăciun » Ce a spus Dănuț Lupu despre numirea lui Flavius Stoican la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 decembrie 2021

Dănuț Lupu nu are încredere că Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo, poate salva echipa.

După ce l-a criticat dur pe Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, fostul mijlocaș al lui Dinamo a comentat și numirea lui Flavius Stoican, fiind de părere că aceasta nu poate salva clubul de la retrogradare.

Dănuț Lupu nu are încredere în Flavius Stoican: „Nu cred că are puterea necesară să mobilizeze acel vestiar” 

„Când văd declarații ca «Am venit la Dinamo să scap Dinamo de retrogradare», mă cam pufnește râsul. Eu cred că un antrenor care vine la Dinamo nu trebuie să declare nimic. Nu mai bine taci şi faci, decât să vorbești şi să nu faci?

Nu cred că Stoican are puterea necesară să mobilizeze acel vestiar. Trebuie să recunoaştem, vestiarul ăla e împărțit în vreo 3-4 tabere. Nu-mi doresc să retrogradeze Dinamo, dar orice e posibil cât timp este o luptă între DDB şi domnul Mureşan.

 Acum se poate întampla orice. Dacă domnul Badea se retrage şi nu mai ajută, nu ştiu cum poate să mai supraviețuiască echipa Niciodată, de când s-a înfiinţat fotbalul, niciun antrenor nu a dat 15 jucători afară şi a rămas el ca antrenor. Pleacă antrenorii şi rămân jucătorii. Mircea a adus acum două luni nişte jucători pe care acum Dinamo vrea să-i dea afară. Păi, tu i-ai adus, tu ai garantat.”, a spus Dănuț Lupu la TV Telekom Sport.

VIDEO Dumitru Dragomir, despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa, nu le place munca”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.