Campionate

Messi, petrecere în noaptea de Ajun » Imaginile dezvăluite de Antonela Roccuzzo pe Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 December 2021

După evoluția modestă din meciul cu Lorient, scor 1-1, Lionel Messi (34 de ani) a luat avionul chiar a doua zi spre Argentina, pentru a sărbători Crăciunul alături de familia sa.

Starul echipei PSG nu a petrecut doar cu familia sa, ci a organizat și o petrecere restrânsă la care a invitat câțiva prieteni apropiați.

Soția lui, Antonela Roccuzzo, a postat pe Instagram, la Story, un scurt clip din timpul acestei petreceri în care cei doi dansează pe ritmurile melodiei „Si me tomo una cerveza” (în traducere: „Dacă aș avea o bere”), interpretată de Migrantes și Alico. Pe fundal, în timp ce ei dansează, se aud versurile „Eu și tu suntem făcuți unul pentru celălalt”.

>

Messi încheie anul cu un singur gol în Ligue 1

Balonul de Aur din 2021 nu trece printr-o perioadă fastă. Messi a fost integralist în ultimul meci al anului pentru PSG, 1-1 cu penultima clasată Lorient.

Messi nu a reușit să înscrie sau să pasese decisiv și a închis astfel anul cu un singur gol înscris în campionatul Franței, în meciul cu Nantes din 20 noiembrie.

+38 Foto
FOTO: Telenoche

Potrivit WhoScored, Messi a marcat un singur gol, deși a șutat de 43 de ori în cele 11 apariții din campionat. O rată de conversie a șuturilor care abia trece de 2%!

În schimb, Messi stă bine la capitolul „pase decisive”. El a adunat 5, 3 dintre acestea venind în victoria cu St. Etienne din 28 noimebrie, scor 3-1. Celelalte, la 3-1 cu FC Nantes și 2-0 cu Monaco.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.