Stranieri

Reproșuri pentru Iachini, din tabăra lui Dennis Man: „Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face”

Dennis Man, într-un meci cu Frosinone // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 December 2021

Victor Becali (60 de ani), consilier la firma de impresariat care-l reprezintă pe Dennis Man (23), a comentat situația clientului său, cu puține minute jucate în acest sezon la Parma. 

La finalul lunii noiembrie, când Parma l-a demis pe Enzo Maresca și l-a numit antrenor principal pe Giuseppe Iachini, Dennis Man a crezut că va avea parte de un nou început. Totuși, cele 5 meciuri jucate de Parma de atunci au arătat că mijlocașul român are mai degrabă un rol de rezervă la formația gialloblu.

Giuseppe Iachini l-a utilizat pe Man în doar 3 dintre cele 5 meciuri jucate de Parma sub comanda sa, dar românul nu a fost niciodată integralist. Și nici nu a contribuit decisiv la vreun gol, Parma înscriind o singură dată în cele 3 meciuri în care el a fost pe teren!

Victor Becali, despre situația lui Dennis Man: „Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face”

Situația nu-l mulțumește pe Man, iar Victor Becali, unul dintre membrii echipei care-l reprezintă pe Man, i-a bătut obrazul antrenorului de la Parma.

„Nu joacă. Asta e. Sigur, e o situație neplăcută pentru el. Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face. Vom vedea ce ne aduce Moșul”, a declarat Becali la Sport Total FM.

Sub comanda lui Giuseppe Iachini, Dennis Man a jucat cu Brescia (0-1) 59 de minute, cu Ascoli (0-0) 69 de minute și cu Perugia (1-1) pentru 15 minute. În schimb, cu Como (1-1) și Alessandria (2-0) a fost rezervă neutilizată.

Parma ocupă locul 13 în Serie B, cu 23 de puncte adunate în 18 meciuri. Primul loc care asigură accederea în play-off-ul de promovare, 8, este ocupat de Frosinone, cu 28 de puncte.

În acest sezon, Dennis Man a jucat în doar 11 partide și a înscris de două ori.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.