Stranieri

Așteptări mari de la Olimpiu Moruțan » „Secundul” lui Terim îl laudă pe român: „Suntem mulțumiți de el”

Olimpiu Moruțan, în Galatasaray - Antalyaspor // foto: Facebook @ Galatasaray

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 December 2021

Necati Ates (41 de ani), antrenorul secund de la Galatasaray, spune că așteptările de la Olimpiu Moruțan (22) sunt mari în cadrul clubului.

La finalul meciului dintre Galatasaray și Antalyaspor, scor 2-0, în care Olimpiu Moruțan a fost aruncat în luptă în minutul 74, Necati Ates, „secundul” lui Fatih Terim la formația roș-galbenă, a vorbit despre adaptarea mijlocașului transferat de la FCSB.

Antrenorul secund de la Galatasaray, despre Olimpiu Moruțan: „Suntem mulțumiți de el” 

Ates, care l-a suplinit pe „principalul” Fatih Terim, a spus, potrivit Sabah Spor, că „Moruțan este un jucător bun, tânăr, pe care l-am cumpărat de bunăvoie. Avem așteptări mari de la el, toată lumea are. Antrenorul nostru îi dă șanse în fiecare meci. Suntem mulțumiți de el, de toți jucătorii noștri”.

Cu Antalyaspor, Moruțan a fost introdus pe teren în minutul 74. În cele aproximativ 20 de minute petrecute pe teren, românul a atins mingea de 8 ori, a pasat de 5 ori (de fiecare dată precis) și și-a trecut în cont o pasă-cheie.

Transferurile nu s-au încheiat la Galatasaray. Se va vorbi mereu despre ele. Dacă antrenorul consideră că e necesar, vom face transferuri. Schimbările vor continua, vor avea loc. 

- Necati Ates, antrenor secund Galatasaray

De la transferul la Galatasaray, Moruțan a înscris 3 goluri și a oferit 3 pase decisive, într-un total de 21 de meciuri.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.