Liga 1

Paul Anton, deranjat de gestul făcut de fanii lui Dinamo la adresa lui Sorescu: „Nu merita așa ceva”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 decembrie 2021

Paul Anton (30 de ani), fost căpitan la Dinamo, a comentat incidentul în care a fost implicat Deian Sorescu, cel care a fost dezbrăcat și umilit de ultrașii din Peluza Sud, la finalul partidei CS Mioveni - Dinamo 2-1.

Situația tensionată de la Dinamo, i-a determinat pe fani să facă un gest extrem la adresa lui Deian Sorescu, cu care Paul Anton, actual jucător la Ponferradina, în liga secundă din Spania, nu este de acord.

Paul Anton, deranjat de gestul făcut de fanii lui Dinamo la adresa lui Sorescu: „Merită mai mult respect”

„Pentru episodul ăsta îmi pare nespus, nespus de rău. Nu merită Deian așa ceva! Niciun jucător nu merită, pentru că nu poate și nu trebuie să plătească un jucător sau unii jucători pentru tot ce se întâmplă. 

Dar Deian, cu atât mai mult nu merită! E de 3 ani acolo și au fost ani grei. Foarte grei! A evoluat bine, a ajuns la națională de la Dinamo deși părea incredibil ca un club în situația lui Dinamo să dea jucători la națională.

Merită mai mult respect! Știu cât suflet pun fanii dinamoviști. Eu le respect dăruirea, merg sute de kilometri după echipă, dar respectul trebuie să fie reciproc. Și pentru jucători.”, a declarat Paul Anton, potrivit playsport.

Cum a comentat Deian Sorescu incidentul cu suporterii lui Dinamo

„M-au chemat să vorbesc și m-au tras de tricou și l-au dat jos. Le înțeleg această frustrare, sunt obișnuiți ca Dinamo să fie acolo sus și să nu facă asemenea greșeli. Îmi găsesc cu greu cuvintele, nu știu ce să zic. Am încetat să mă mai uit la celelalte meciuri, important este ce facem noi”, a declarat mijlocașul cu 5 meciuri pentru echipa națională a României.

VIDEO Dumitru Dragomir a analizat situația de la Dinamo: „Nu reușești așa, nu le place munca”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.