Nationala

Ce notă își acordă Rădoi după mandatul la națională: „Am vrut ca partidele să semene cu niște meciuri de box”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 26 December 2021

Mirel Rădoi (40 de ani) și-a analizat mandatul pe banca primei reprezentative și a decis să-și acorde nota 5 pentru rezultatele obținute.

Fostul selecționer, care nu a reușit să califice echipa națională a României la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022 a analizat mandatul său și a dezvăluit că i-a fost greu să decidă să nu-și prelungească înțelegerea cu FRF.

Analiza lui Mirel Rădoi după mandatul la naționala României: „Am vrut ca partidele să semene cu niște meciuri de box”

„ Îmi acord nota 5! Am trecut clasa, din punctul meu de vedere, pentru că am fost această pandemie și am avut 3 meciuri într-o fereastră oficială. A fost o schimbare de generații, am încercat implementarea unui alt joc. 

Am preferat altceva decât acel joc monoton din ultimii ani de la națională. Chiar dacă nu aveam rezultate, dar măcar meciurile naționalei să pară a fi meciuri de box. Dai un pumn, iei doi, mai dai unul. Te poți aștepta oricând să fii făcut KO, dar să încerci și tu măcar un KO tehnic sau să câștigi la puncte. Asta a fost ideea pe care am propus-și când am acceptat să vin la tineret. Acolo au durat mai mult negocierile decât la echipa mare.

E puțin spus că mi-a fost greu să plec de la națională. Poate nu pare din exterior, dar sunt un tip destul de sensibil, pun suflet în ceea ce fac. Având în vedere reacția jucătorilor imediat după partida din Liechtenstein și ce s-a întâmplat după la hotel, discuțiile cu ei... Greu e puțin spus. Decizia cred că e bună”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

VIDEO Florin Niță: „Mirel Rădoi tot timpul venea cu ceva nou în vestiar"

>

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.