Stranieri

Nicolae Stanciu, aproape să plece de la Slavia Praga » Anunțul făcut de Anamaria Prodan: „Cred că se va finaliza acum”

Nicolae Stanciu ar putea pleca de la Slavia Praga // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 26 December 2021

Nicolae Stanciu (28 de ani) este foarte aproape de a pleca de la Slavia Praga.

Agentul mijlocașul, Anamaria Prodan, a dezvăluit că negocierile pentru transferul acestuia sunt avansate și s-ar putea finaliza în această iarnă.

Impresarul nu a dat detalii despre viitoare destinație a internaționalului român, dar, lasă să se înțeleagă că acesta va ajunge în zona Golfului, acolo unde Stanciu a mai jucat la Al Ahli (ianuarie – iunie 2019).

Anamaria Prodan negociază transferul lui Nicolae Stanciu: „Cred că se va finaliza acum”

„Eu şi partenerii mei încercăm să finalizăm transferul lui Stanciu. E surpriză! Nu e în Europa. 

Cu Stanciu, eu cred că se va finaliza acum. Am fost aproape şi sezonul trecut. Va merge undeva unde trebuie să câștige bani acum. Undeva la căldură”, a spus Anamaria Prodan, potrivit as.ro.

Trecut pe la Unirea Alba Iulia și FC Vaslui, Stanciu a plecat de la FCSB în vara lui 2016, transferându-se la Anderlecht. A urmat Sparta Praga (ianuarie 2018-ianuarie 2019) și Al Ahli (ianuarie – iunie 2019).

7.000.000 de euroe cota lui Nicolae Stanciu

În vara lui 2019 a ajuns la Slavia Praga, unde este unul dintre cei mai buni jucători. În acest sezon a bifat 27 de partide în toate competițiile și are 6 goluri și 8 pase de gol.

VIDEO FOTBALISTUL ANULUI 2021 » Florin Niță: „Premiul reprezintă enorm pentru mine. Este rezultatul muncii unui an destul de încărcat"

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.