Campionate

Neymar a plătit aproape 3 milioane de euro pe noua lui reședință din afara Franței

+52 Foto
Noua locuință de lux a lui Neymar / Sursă foto: Instagram @bruno.sharkimoveis / The Sun

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 decembrie 2021

Brazilianul Neymar (29 de ani) a investit aproape 3 milioane de euro într-o luxoasă locuință din țara natală. Tranzacția s-a efectuat chiar înaintea Crăciunului

Neymar, care se bucură la PSG de un contract în valoare de 36 de milioane de euro anual, și-a făcut un cadou spectaculos chiar de Crăciun. Brazilianul a zburat până în Brazilia și a scos din buzunar 2,9 milioane de euro pentru o locuință la care alții doar o visează, scrie The Sun

Ultima achiziție a lui Neymar include nu mai puțin de șapte dormitoare, un teren de squash, piscină, un garaj suficient de încăpător încât să găzduiască 20 de mașini, dar și un lift care face legătura între etaje.

+10 Foto
Noua locuință de lux a lui Neymar / Sursă foto: Instagram @bruno.sharkimoveis

Neymar, Crăciun în noua casă, alături de prieteni și noua iubită

Presa britanică speculează că noul „palat” al lui Neymar ar fi situat într-o zonă numită Alphaville, în apropiere de Sao Paulo.

Se pare că Neymar a rămas în Brazilia în aceste zile și ar fi petrecut Crăciunul chiar în noua sa casă, înconjurat de familie, prieteni și Bruna Biancardi, bruneta despre care se zvonește că ar fi noua iubită a sud-americanului.

În prealabil, Neymar ar mai investit peste 6 milioane de euro pentru achiziția unui conac.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.