Liga 1

Situația degenerează! Câți membri au mai rămas în DDB, după mazilirea lui Mircea Rednic

+30 Foto
Programul socios DDB se confruntă cu despărțiri tot mai multe / foto: GSP

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 27 December 2021

Programul socios DDB se confruntă cu despărțiri tot mai multe, iar situația a degenerat după mazilirea lui Mircea Rednic de către Iuliu Mureșan.

Fanii nu doresc să mai susțină financiar clubul, au decis să plece din programul DDB și să nu mai cotizeze cu sume lunare care să fie redirecționate către conturile lui Dinamo.

DDB își pierde membrii

Într-o săptămână s-a ajuns ca acționarul minoritar al grupării, practic, să piardă un contingent important de membri, de la 15.500 la 14.885 duminică seara

Scăderea este evidentă, până acum nu a putut fi stopată, în ciuda unor comunicate în mediul online. Suporterii sunt furioși mai ales pe liderii DDB și sunt acuzații interne care scindează suflarea dinamovistă. Majoritatea fanilor îl indică pe Iuliu Mureșan noua persona non-grata din „haită”. 

Și Ion Crăciunescu s-a retras din DDB!

Ion Crăciunescu (71 de ani) a luat pe multă lume prin surprindere în 2020, în momentul în care a devenit cotizant al proiectului DDB. Câteva luni mai târziu, fostul mare arbitru recunoaște că „a fost naiv”.

„Eu am crezut că e o etapă trecătoare la Dinamo și trebuie să recunosc că am fost naiv. Chiar, în naivitatea mea, am intrat și eu, am dat și eu o sumă. Am zis: «e o echipă la greu, dom'le, dau și eu o dată, ca toată lumea».

Dar nu m-am gândit niciun moment că devine o obișnuință lună de lună. Păi faci un efort o dată, se pune echipa pe picioare și merge pe drumul ei. Eu nu am fost nici dinamovist, nici stelist, n-am avut niciun fel de treabă”, a spus Crăciunescu zilele trecute, la Digi Sport. 

Ionuț Lupescu are o soluție pentru salvarea clubului

Membru Elite DDB, Ionuț Lupescu a analizat situația complicată de la Dinamo.

Fostul mijlocaș al „câinilor” a comentat schimbarea lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican și crede că lipsa rezultatelor a fost cauzată de probleme de la nivelul conducerii.

„Dacă stai şi te gândeşti in utlimii ani la câteva greşeli s-au făcut, e normal că o dată şi o dată să ajungi acolo şi să chiar să existe riscul să retrogradezi.

Strict profesional, rezultatele nu l-au ajutat pe Mircea Rednic, dar au fost mult mai multe lucruri interne acolo. Au fost diferite găşti și nimeni nu a ştiut să gestioneze perioada aceasta, să unească. Toată lumea a dezbinat şi iată că Dinamo e unde e.

Trebuie nişte oameni competenți care chiar ştiu ce trebuie făcut și care ar trebui să vină din fotbal. În acești 20 de ani, Dinamo a avut destui oameni, așa ziși oameni de afaceri, veniţi din afară, care, din păcate, au gestionat foarte prost totul. Ar trebui să dăm credit şi foștilor jucător. Ei, cel puţin, ştiu ce înseamnă fotbalul", a spus Lupescu, potrivit TV Telekom Sport.

+30 Foto
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP

VIDEO Dumitru Dragomir, despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa!”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.