Stranieri

Ce se mai întâmplă cu transferul lui Dennis Man: „Decizia e la președintele Krause. Va ține 13 milioane pe bancă sau va vinde pe mai puțin?”

Dennis Man, Parma FOTO: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 decembrie 2021

Interesul celor de la Galatasaray pentru Dennis Man (23 de ani) continuă să fie actual, potrivit presei din Parma. Cu o săptămână înaintea deschiderii ferestrei de transferuri în Italia, negocierile au fost reluate.

Nemulțumit de timpul de joc care îi e oferit la Parma, Dennis Man ar putea lua calea Turciei în ianuarie. Galatasaray, clubul la care mai activează românii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, este interesat de serviciile mijlocașului dreapta. 

Turcii l-au contactat de mai multe ori pe Javier Ribalta, directorul general al clubului gialloblu, dar negocierile au stagnat în momentul în care s-a ajuns la pretențiile clubului italian. 

Parma, care a plătit 13 milioane de euro pentru Man în urmă cu un an, nu e dispusă să renunțe la jucător pentru mai puțin de 10 milioane. Galatasaray, în schimb, propune un împrumut cu obligație de cumpărare la finalul sezonului, pentru 8 milioane de euro.

Galatasaray și Parma au reînceput negocierile pentru Dennis Man 

Se pare că apropierea perioadei de transferuri a reaprins discuțiile între cele două părți. SportParma, publicație apropiată de clubul din Serie B, scrie astăzi că „negocierile stagnaseră, dar acum au fost reluate, în special pentru că nu există oferte mai bune pe numele fotbalistului”.

Jurnaliștii din Parma mai scriu că „viitorul lui Dennis Man este puternic în balanță” și că „decizia finală îi revine președintelui Krause: va păstra o «bijuterie» de 13 milioane de euro pe bancă sau o vinde pentru o sumă semnificativ mai mică decât cea plătită acum 12 luni, provocând astfel o pierdere senzațională?”

Dennis Man nu joacă. E o situație neplăcută pentru el. Noul antrenor spune că mizează pe el, dar văd că nu o face. Vom vedea ce ne aduce Moșul

- Victor Becali, consilier la firma de impresariat care-l reprezintă pe Man

În acest sezon, Dennis Man a jucat în doar 11 partide și a înscris de două ori.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.