Liga 1

„Să le fie rușine să iasă din casă!” » O legendă a lui Dinamo, enervată la culme de atitudinea „câinilor”

+30 Foto
Dinamo are mari emoții privind retrogradarea / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 December 2021

Ioan Andone (61 de ani), fostul mare jucător și antrenor al celor de la Dinamo, îi critică pe actualii jucători din „Ștefan cel Mare”, pe care îi consideră vinovați pentru locul ocupat de Dinamo la final de 2021.

Pentru al treilea an la rând, Dinamo are mari emoții privind retrogradarea, iar tabloul din acest an pare cel mai sumbru: „câinii” au încheiat anul pe locul 15 în Liga 1, și-au schimbat din nou antrenorul, iar perspectivele de viitor le dau palpitații oamenilor din club. Ioan Andone nu are milă de fotbaliștii „câinilor”. 

Ioan Andone, despre jucătorii de la Dinamo: „Ar trebui să le fie ruşine să iasă din casă”

„Bineînţeles că ar trebui să le fie ruşine să iasă din casă de Sărbători! În Italia, cred că îi strângea lumea de gât… Păi, în Italia nu ieşeai pe stradă! Vorbeam cu Radu Ştefan, care e dinamovist şi are două echipe de suflet, Dinamo şi Lazio… 

Când pierdeau un meci la Lazio, le era frică să iasă la o pizzerie! Stăteai în casă, mâncai acasă, îţi vedeai de treaba ta!”, a declarat Ioan Andone, conform Antena Sport.

+30 Foto
Dinamo a pierdut cu CS Mioveni, scor 1-2, foto: Cristi Preda/GSP

Ionuț Lupescu are o soluție pentru salvarea clubului

Membru Elite DDB, Ionuț Lupescu a analizat situația complicată de la Dinamo.

Fostul mijlocaș al „câinilor” a comentat schimbarea lui Mircea Rednic cu Flavius Stoican și crede că lipsa rezultatelor a fost cauzată de probleme de la nivelul conducerii.

„Dacă stai şi te gândeşti in utlimii ani la câteva greşeli s-au făcut, e normal că o dată şi o dată să ajungi acolo şi să chiar să existe riscul să retrogradezi.

Trebuie nişte oameni competenți care chiar ştiu ce trebuie făcut și care ar trebui să vină din fotbal. În acești 20 de ani, Dinamo a avut destui oameni, așa ziși oameni de afaceri, veniţi din afară, care, din păcate, au gestionat foarte prost totul. Ar trebui să dăm credit şi foștilor jucător. Ei, cel puţin, ştiu ce înseamnă fotbalul", a spus Lupescu, potrivit TV Telekom Sport.

VIDEO Dumitru Dragomir, despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa!”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.