Stranieri

Anamaria Prodan e acuzată că agită apele la Slavia Praga » Cehii dezvăluie singura oferta reală pentru Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu / FOTO: Imago-Images

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 28 December 2021

Nicolae Stanciu, 28 de ani, e unul dintre liderii de la Slavia Praga, dar agentul său agită apele, susțin jurnaliștii cehi. Deocamdată, doar FC Dallas îl vrea pe mijlocașul român. 

În vârful carierei, la 28 de ani, Nicolae Stanciu mai are contract la Slavia Praga până pe 30 iunie 2023, cu un salariu anual de 600.000 de euro. Impresarul său, Anamaria Prodan, a anunțat de curând că transferul „tricolorului” este iminent și nu va fi în Europa.

I-a promis lui Nicolae Stanciu că îi crește salariul dacă în intră în grupele Ligii

Totuși, în Cehia se spune altceva. Jurnaliștii de la Blesk susțin că totul este o încercare a agentului de a învolbura apele la Slavia și că este o strategie tipică. Așa procedează înaintea fiecărei perioade de transferuri, sperând ca praghezii să-i mărească salariul.

Vara trecută, mijlocașul a fost aproape de a semna cu Galatasaray, dar roș-albii nu l-au mai cedat. Nu s-au înțeles la preț, turcii nu au acceptat să achite 6,5 milioane, și președintele Jaroslav Tvrdik nu voia să-l piardă pe șeptar înaintea meciurilor din Liga Campionilor. 

Tvrdik i-ar fi promis că îi plătește un milion anual dacă echipa intră în grupele CL. Ceea ce până la urmă nu s-a întâmplat, pentru că Slavia a fost eliminată în turul 3 preliminar.

54de goluri (26 de reușite, 28 de assisturi) a influențat Nico Stanciu la Slavia

Nicolae Stanciu, întoarcere în Golf?

Potrivit Blesk, singurul club interesat acum de Stanciu ar fi FC Dallas, din MLS. „Da, americanii îl urmăresc pe Nico”, a afirmat o sursă din interiorul campioanei Cehiei.

Numai că Prodan a sugerat că ar vrea să-l mute în zona Golfului Persic. Ar fi o întoarcere. El a jucat o jumătate de an la Al-Ahli, în Arabia Saudită, în prima parte a lui 2019. O pauză între cele două aventuri pragheze: a venit de la Sparta pentru 10 milioane și a plecat la Slavia pentru 4.

7.000.000de euro este cota lui Nicolae Stanciu, conform transfermarkt

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.