Liga 1

Edi Iordănescu o vede pe FCSB suferind după transferul lui Tănase: „E acceptat ca un lider, e foarte inteligent”

Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 December 2021

Edi Iordănescu (43 de ani), fostul antrenor de la FCSB, crede că vicecampioana va suferi odată cu plecarea lui Florin Tănase (26).

Transferul lui Florin Tănase la Al-Nasr Dubai este iminent. Căpitanul de la FCSB va părăsi clubul bucureștean după 5 ani și 4 luni, în care a adunat 208 meciuri și 71 de goluri în roș-albastru.

Edi Iordănescu, antrenorul care l-a pregătit pe Tănase între august și noiembrie 2021, crede că FCSB va suferi din punct de vedere sportiv odată cu plecarea căpitanului. Totuși, consideră mutarea în Emirate a fi un pas bun pentru Tănase.

Edi Iordănescu: „Florin Tănase merită acest pas”

„Eu cred că nu va fi ușor. Pe de-o parte, Tase merită acest pas, a oferit destul de multe clubului. Anul trecut a fost golgheter detașat, și-a demonstrat valoarea, e jucător al echipei naționale. Pentru el și familia lui, financiar ar fi un pas bun, firesc. Clubul ar trebui să-l susțină. 

Fotbalistic va fi o pierdere. Eu nu l-am avut foarte mult timp pentru că a fost accidentat, dar i-am simțit lipsa. Știu ce înseamnă Tănase pentru FCSB. Acolo este un grup de jucători talentați, cu mult potențial. Îndrumați cum trebuie, cu disciplină și ierarhie firească, cred că grupul ăla poate să crească. Grupul are capacitatea să se repoziționeze, poate vor mai fi aduși 1-2 jucători și plecarea lui Tănase să fie mai puțin resimțită. 

Tănase e un lider în vestiar, o voce importantă, un jucător foarte inteligent, acceptat de grup ca lider”, a declarat Iordănescu la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Grupul este unul foarte bun, îmi pare rău că nu i-am putut avea la dispoziție pe toți. Mă bucur că au continuat rezultatele bune, asta certifică că în perioada foarte grea în care am fost acolo am gestionat lucrurile așa cum trebuie. Asta înseamnă că și Toni (n.r. - Petrea, actualul antrenor) face o muncă bună, de acum meritul este total al lui

- Edi Iordănescu, ex-antrenor FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.