Tenis

La capătul răbdării din cauza Covid-19: „Am fost testat pozitiv pentru a 250-a oară! Sincer, nu mai suport rahatul ăsta”

Benoit Paire (32 de ani, 46 ATP) a intrat, din nou, în carantină din cauza Covid-19. / FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 December 2021

Francezul Benoit Paire (32 de ani, 46 ATP) a fost, din nou, confirmat cu Covid-19 și a intrat în carantină.

Benoit Paire este unul dintre rebelii circuitului ATP. Nonconformistul jucător francez a recunoscut că se mulțumește să se plimbe prin lume și că victoriile nu sunt un obiectiv major pentru el. 

Pus de obicei pe glume, Paire a ajuns la capătul răbdării din cauza Covid-19. A fost confirmat pozitiv și va rata ediția din 2022 de la Australian Open. 

Benoit Paire, exasperat de Covid-19: „Nu mai fac față acestui rahat”

„Salutări. Numele meu este Benoit Paire și am fost testat pozitiv cu Covid-19 pentru a 250-a oară. Sincer, nu mai fac față acestui rahat. 

Cum mă simt? Din cauza coronavirusului am nasul roșu, dar din cauza perioadelor de carantină petrecute într-o cameră de hotel nu sunt deloc bine din punct de vedere mintal. Anul trecut a fost teribil, iar acum încep exact la fel.

PS: Vreau să clarific un lucru. Sunt 100% pentru vaccin, dar haideți să trăim viețile de dinainte de Covid-19. Altfel, nu mai văd niciun sens”, a scris Benoit Paire, pe Twitter. 

Benoit Paire a fost nevoit să suporte o carantină de 14 zile și înaintea ediției din 2021 de la Australian Open. Era negativ în acel moment, dar în avionul cu care a zburat spre Melbourne a fost și o persoană pozitivă.

În plus, francezul a ratat și US Open 2020, când a fost testat pozitiv cu COVID-19. 

9.323.647 $a câștigat Benoit Paire în carieră, doar din premiile de la turnee

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.