Handbal

CSM București, anunț major despre Cristina Neagu: „Mult succes!”

Cristina Neagu (33 de ani) a semnat prelungirea contractului cu CSM București pentru încă două sezoane. / FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 December 2021

Cristina Neagu (33 de ani) a semnat prelungirea contractului cu CSM București pentru încă două sezoane. 

CSM București a reușit o mutare care confirmă că proiectul va rămâne unul de anvergură și în viitorul apropiat. Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în patru rânduri, a semnat prelungirea înțelegerii cu încă două sezoane.

Cristina Neagu, prelungire de contract cu CSM București

Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate!

Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani! Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017. Mult succes, Cristina Neagu!
- Comunicat CSM București

Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului FOTO: CSM București

Zile pline la CSM București

Extrema stânga Siraba Dembele Pavlovic a semnat și ea prelungirea cu CSM București. Franțuzoaica va rămâne cel puțin încă un sezon în „Liga Florilor”. 

La capitolul pierderi, Clubul Municipal o menționează pe Carmen Martin. Extrema dreaptă din Spania a semnat deja un precontract cu Savehof.

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.