Liga 1

Dinamo are concurență » „Ținta” lui Stoican e dorită de o rivală din Liga 1 și ezită: „Decid săptămâna aceasta”

Dinamo îl vrea pe Marius Tomozei (31 de ani), fundaș dreapta care și-a reziliat contractul cu UTA. Fotbalistul nu este convins că va accepta oferta.

Articol de Viorel Tudorache  —  miercuri, 29 decembrie 2021

Dinamo îl vrea pe Marius Tomozei (31 de ani), fundaș dreapta care și-a reziliat contractul cu UTA. Fotbalistul nu este convins că va accepta oferta. 

Tomozei, apărător care poate juca și în banda stângă, a precizat pentru GSP.ro că are oferte de la patru echipe din Liga 1 și de la două din Liga 2. „Voi lua o decizie săptămâna aceasta”, a spus Tomozei.

Dinamo are concurență pentru Tomozei: CS Mioveni a intrat pe fir

Pe lângă formația alb-roșie, și CS Mioveni s-a arătat interesată de serviciile lui Tomozei. În acest sezon, fundașul a bifat doar 4 partide, ultima fiind pe 23 septembie, în Cupa României. După acel meci, antrenorul Laszlo Balint l-a trimis la echipa a doua, acuzând probleme comportamentale și nu l-a reprimit în lot pe Tomozei.

Marius Tomozei

Născut în București, fundașul de 1,81 metri a jucat de-a lungul carierei la FC Snagov, SCM Rm. Vâlcea, Metalul Reșița, ASA Tg. Mureș, FC Costuleni, FC Caransebeș, Botoșani, CS Mioveni, Luceafărul, Dunărea Călărași și Metaloglobus. A ajuns la UTA în vara lui 2019.

Stoican vrea întăriri

Dinamo va transfera maximum 5 fotbaliști la începutul lui 2022, fiind căutați în mod special jucători români sau străini care știu ce înseamnă Liga 1 și clubul din Ștefan cel Mare. Stoican caută fotbaliști pentru axul central al echipei, de la fundaș, mijlocaș și atacanți de zonă centrală.

„Trebuie să luăm jucători care s-au antrenat cu lotul primei echipe la care au activat. Nu ne mai lasă clasamentul să luăm jucători rămași în urmă, avem nevoie de jucători pregătiți, care s-au antrenat și care au jucat măcar câteva meciuri. Nu putem lua jucători extracomunitari, o să luăm jucători români și comunitari", a declarat Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Conducerea lui Dinamo analizează și propunerea lui Mircea Lucescu de a trimite în această iarnă jucători de la Dinamo Kiev în Ștefan cel Mare, sub formă de împrumut. De asemenea, Iuliu Mureșan mizează să primească întăriri și de la CFR Cluj.

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.