Campionate

„Fiecare organism e diferit, la fel și sexul!” » Unde a ajuns Valeria lui Milevski, fostul atacant al Chiajnei

Articol de Andra Mocanu  —  duminică, 28 ianuarie 2024

Fotomodelul Valeria Kruk a sugerat într-un interviu din 2021 de ce s-a despărțit de fostul fotbalist Artem Milevski. Acum, pe timpul războiului, fosta lui Milevski a ajuns în Occident, de unde își răsfață urmăritorii pe Instagram.

Valeria Kruk este o artistă celebră în Ucraina, cântăreață și fotomodel. Valeria își folosește frumusețea și în scopuri nobile. A alergat în mai multe maratoane, reușind să strângă sume importante pentru copiii necăjiți. Și o parte din banii obținuți în urma unui calendar sexy au fost donați în același scop.

Valeria a surprins cu o declarație recentă despre viața de cuplu. Artista a fost căsătorită cu Artem Milevskyi, fostul internațional ucrainean, trecut în 2016 și pe la Concordia Chiajna.

Valeria Kruk: „Depinde cât de mult sex vrei să faci”

„Fiecare organism e diferit, la fel sexul. E bine să existe un echilibru între ceea ce vrea bărbatul și ceea ce dorește femeia. Dacă o persoană are nevoie să facă sex o dată pe săptămână, iar cealaltă de cinci ori, atunci apar problemele. O astfel de legătură are puține șanse de reușită", a explicat Valeria. 

Vezi și alte galerii foto: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.