Liga 1

Unde ajunge Budescu, după despărțirea de FCSB: „Vrea să vină la noi!”

Valentin Țicu (21 de ani), căpitanul Petrolului, crede că Budescu (32) își dorește să se întoarcă la Petrolul, după despărțirea iminentă de FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 December 2021

Valentin Țicu (21 de ani), căpitanul Petrolului, crede că Budescu (32) își dorește să se întoarcă la Petrolul, după despărțirea iminentă de FCSB.

Budescu, așteptat la Petrolul

„Suntem prieteni. Îl aștept alături de mine, să facem un vestiar bun. La Ploiești s-a creat o familie, cred că s-ar integra foarte repede, nu se pune problema. Cine trece pe la Petrolul nu are cum să nu vrea să se întoarcă. Cu siguranță își dorește să revină la noi”, a declarat Țicu, potrivit digisport.ro.

La Petrolul, Budi a făcut primii pași în fotbalul de performanță, evoluând în galben-negru timp de 6 ani, în perioada 2005-2011.

Petrolul e acum lider în Liga 2, cu 42 de puncte acumulate în 16 etape.

14 golurie recordul reușit de Budescu într-un singur sezon, exclusiv în campionat, și a fost reușit de două ori: mai întâi, în Liga a 2-a, la Petrolul, în 2009-2010, apoi la Astra, în 2013-2014

Dumitreu Dragomir: „Budescu se duce la Petrolul, e adulat de spectatori”

„La Steaua (n.r. – FCSB), Becali știe ce face. Chiar dacă face prost, știe ce face. Are grijă de banii lui, cel puțin. Nu e în regulă ce se întâmplă cu Budescu. Când e haos în echipă, îl bagi pe teren 3 minute și jumătate. A făcut-o pentru «a-i da viteză» lui Budescu”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

>

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal știe care sunt cele două echipe la care ar putea ajunge Budescu, în cazul în care o va părăsi pe FCSB în această iarnă.

„Se duce la Petrolul, e adulat de spectatori. Sau la Sibiu, promovează ușor cu Dani Coman acolo. Unul-doi ani mai poți trage de el. Eu spun că Steaua procedează bine promovând tinerii și forțându-i”, a declarat Dragomir.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.