Nationala

Gică Popescu, atac la Stoichiță și Burleanu: „Nu s-a întâmplat niciodată în istoria echipei naționale”

Gică Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 decembrie 2021

Gică Popescu (54 de ani), președintele celor de la Farul Constanța, a avut o reacție dură la adresa lui Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță după ce aceștia ar fi plecat la Nisa să negocieze cu Ladislau Boloni.

  • După ce au purtat discuții preliminare cu Adrian Mutu și Edi Iordănescu, oficialii Federației au mers în Franța unde ar discuta cu Ladislau Boloni despre o posibilă colaborare.

După ce, rând pe rând, Hagi, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu au refuzat oferta Federației, Burleanu îi are pe listă acum pe Adi Mutu, Edi Iordănescu și Ladislau Boloni. Cu primii doi a purtat deja discuții, acum urmează dialogul cu Boloni.

Gică Popescu a comentat această situație confuză din jurul noului selecționer și îi critică pe oficialii FRF.

Gică Popescu: „La echipa națională ar trebui să fie coadă”

„Păi la echipa națională ar trebui să fie coadă. Dacă o punem strict pe echipa națională, ce reprezintă echipa națională, în ce vitrină te așază echipa națională. 

Cred că nu s-a întâmplat niciodată în istoria echipei naționale ca federalii să alerge cu limba scoasă după un antrenor să îl pună la echipa națională. Echipa națională e icoană fotbalului românesc. La echipa națională trebuie să vii cu suflet, cu ambiție, să zici echipa națională încerc să o ridic. 

Toți știu că echipa națională e într-o situație foarte delicată. Și-a pierdut respectul tuturor echipelor naționale cu care joacă, toate echipele care vin să joace la București sau unde ne ducem în deplasare pun 3 puncte în dreptul meciurilor contra României”, a declarat Gică Popescu potrivit as.ro

Respectul se câștigă sau se recâștigă prin rezultate. Dacă începi să-i bați, numai așa te respectă. Îi bați, îi bați, te respectă, te bat, o să se uite la tine. Echipa națională acum este un target foarte ambițios. O calificare este o țintă greu de realizat și probabil că asta este și un motiv, cred, al antrenorilor de a refuza echipa națională
-Gică Popescu, președinte Farul

Citește alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.