Liga 2

Un stelist e în Italia și se antrenează cu Napoli » Reacția oficială: „Sper să îl vedem cât mai des în echipa de start”

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 decembrie 2021

Claudiu Donose (17 ani), omul de gol al celor de la Steaua, este în probe la Napoli Primavera.

CSA Steaua a anunțat că unul dintre cei mai buni fotbaliști din Academie, Claudiu Donose, s-a deplasat în Italia și se pregătește în aceste zile cu echipa de tineret a celor de la Napoli

Donose este un mijlocaș ofensiv puternic, cu centrul de greutate jos. Poate evolua și atacant central. Internaționalul U18 a fost transferat de CSA în vara acestui an, de la LPS Iași.

George Ogăraru: „Mă bucur că există interes”

„Mă bucur că există interes din partea unui club atât de mare, precum Napoli, pentru unul dintre juniorii Stelei. În Romania sunt copii talentați și sper să vină cât mai mulți spre clubul nostru, unde să confirme la echipa de seniori, pentru ca la un moment dat, să facă pasul către cluburile mari din Occident. 

Sperăm ca această experiență să-l ajute pe Claudiu să crească și să-l vedem cât mai des în echipa de start a Stelei”, a spus directorul tehnic al Academiei de fotbal Steaua București, George Ogăraru, potrivit site-ului oficial al formației. 

Claudiu Donose / FOTO: Facebook @CSASTEAUA

3 aparițiia avut Claudiu Donose la prima echipă a Stelei în acest sezon, în meciurile cu Dunărea Călărași, FC Brașov și Petrolul Ploiești

VIDEO Va juca FCSB pe arena din Ghencea? » George Ogăraru: „Comandantul și ceilalți din conducere vor decide”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.