Campionate

Incredibil! Cristiano Ronaldo, „impresar” pentru un jucător român: „A vorbit cu președintele clubului despre mine”

Fundașul central Radu Drăgușin (19 ani) a povestit un episod în care Cristiano Ronaldo (36 de ani) a jucat rolul impresarului său. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 decembrie 2021

Fundașul central Radu Drăgușin (19 ani) a povestit un episod în care Cristiano Ronaldo (36 de ani) a jucat rolul impresarului său. 

Radu Drăgușin și Cristiano Ronaldo au împărțit vestiarul la Juventus stagiunea trecută. Fundașul central român, împrumutat în acest moment la Sampdoria, spune că a avut o relație de amiciție cu starul portughez. 

Ronaldo chiar a intermediat o discuție între Sporting, clubul care l-a lansat, și fotbalistul român. Mutarea i-ar fi permis lui Drăgușin să evolueze în grupele Ligii Campionilor, dar nu s-a concretizat.

Cristiano Ronaldo, „impresar” pentru Radu Drăgușin 

„Într-adevăr, în timp ce mă aflam la sala de forță cu echipa, mi-a spus că l-a sunat președintele lui Sporting Lisabona și s-a interesat de mine, știind că eram într-un moment în care trebuia să decidem dacă voi continua sau nu la Juve. I-am spus atunci că rămâne de văzut, nu știam încă ce va urma.

A fost un coleg pe care toată lumea îl respecta. Nu se uita niciodată de sus la noi. Puteai să-l abordezi cu orice întrebare, nu trebuia să-l aștepți să-și termine el tabieturile. Nu era deloc un tip de neatins”, a spus Radu Drăgușin, potrivit .

Radu Drăgușin, om important la Sampdoria

Radu Drăgușin a ales în vară să meargă la Sampdoria, sperând că va prinde mai multe minute. A bifat deja 11 apariții, 4 dintre ele din postura de titular.

Radu Drăgușin, în tricoul celor de la Sampdoria

Fundaș central a devenit om de bază și în naționala U21 a României. A fost integralist în cea mai recentă partidă, eșecul 2-4 contra Italiei.

3.500.000 de euroeste cota lui Radu Drăgușin, potrivit transfermarkt

VIDEO Ce relație are Florin Bratu cu Radu Drăgușin: „Îmi reproșez că nu l-am băgat mai devreme în acel meci”

>

Citește și alte știri din fotbalul mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.