Liga 1

Demiterea lui Rednic l-a convins să plece de la Dinamo » Sârbii anunță: „Negocieri avansate cu Steaua Roșie Belgrad!”

Cătălin Carp, cu numărul 71, după golul marcat în Dinamo - Chindia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 decembrie 2021

Cătălin Carp (28 de ani), fundașul central al lui Dinamo, ar fi aproape de un transfer la Steaua Roșie Belgrad. 

Moldoveanul Cătălin Carp a revenit în România la finalul lunii octombrie. A ales Dinamo datorită lui Mircea Rednic, iar demiterea antrenorului l-a făcut să își schimbe planurile. 

Cătălin Carp, aproape de plecarea de la Dinamo 

Carp are pe masă o ofertă tentantă din Serbia, chiar de la campioana Steaua Roșie Belgrad. Impresarul fotbalistului a confirmat informația pentru publicația sârbă Novosti

Negocierile se desfășoară chiar în aceste momente, iar o înțelegere ar putea fi parafată în scurt timp. Conform sursei citate, Carp este dorit și de mai multe cluburi din Turcia și Bulgaria. 

În tricoul lui Dinamo, Cătălin Carp a bifat doar 4 apariții. A reușit să și marcheze un gol decisiv, în victoria 1-0 contra celor de la Chindia Târgoviște. Moldoveanul cotat la 550.000 de euro a mai evoluat de-a lungul anilor la CFR Cluj, FCSB, Viitorul, Ufa și Tambov.

Ce aduce Dinamo în schimb

Rămas singur la butoane după ce l-a mazilit pe Mircea Rednic și l-a pus antrenor pe Flavius Stoican, administratorul special Iuliu Mureșan (67 de ani) a anunțat strategia de transferuri din această pauză de iarnă.

Vor veni jucători pregătiți, care s-au antrenat și au jucat măcar câteva meciuri la echipele lor. Nu ne mai lasă clasamentul să luăm jucători rămași în urmă, avem nevoie de jucători pregătiți. Nu putem lua extracomunitari din anumite motive, și financiare: sunt mult mai scumpi. Și formalitățile sunt mai dificile. O să luăm jucători români și comunitari
- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

VIDEO Retrogradează Dinamo? MM Stoica despre situația „câinilor”: „E o chestiune de timp”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.