Liga 1

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru Gigi Becali: „Îți permiți să faci asta?”

Ilie Dumitrescu și Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 decembrie 2021

Ilie Dumitrescu (52 de ani), fost jucător și antrenor la Steaua, îi oferă un sfat lui Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, în cazul în care roș-albaștrii se vor despărți în iarna aceasta de căpitanul Florin Tănase (27).

Transferul lui Florin Tănase la Al-Nasr Dubai este iminent. Căpitanul de la FCSB va părăsi clubul bucureștean după 5 ani și 4 luni, în care a adunat 208 meciuri și 71 de goluri în roș-albastru.

Astfel, roș-albaștrii vor rămâne fără cel mai bun jucător al lor și căpitanul echipei. Ilie Dumitrescu îl atenționează pe Becali să revină cu privire la decizia de a le da drumul lui Keșeru și Budescu, fostul internațional considerând că FCSB are nevoie acum de jucători cu experiență care pot fi noii lideri ai echipei.

Ilie Dumitrescu: „Îți mai permiți să renunți la Keșeru sau Budescu?”

„Tănase e un jucător fantastic, dacă avea și viteză ajungea într-un campionat puternic. El are execuție, are inteligență, are multe calități, dar nu are acea viteză de care este nevoie într-un campionat de top din Europa.

Acum, dacă pleacă Tănase, îți mai permiți să îi lași să plece pe Keșeru sau Budescu? Nu! Ai nevoie de cei doi, dar e decizia lui Gigi și vedem care e decizia finală. El trebuie s-o ia, dar ai nevoie, dacă vrei să te lupți pentru campionat, ai nevoie de lideri în echipă”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Helmuth Duckadam: „Înseamnă un adio pentru echipa națională dacă pleacă acolo”

Fostul portar și-a dat și el cu părerea despre plecarea lui Tănase în Emirate și consideră că este un pas înainte pentru el, atâta timp cât este conștient că șansele de a mai fi convocat la echipa națională devin infime.

„Eu sper să plece, nu cred că poate să se ducă la o echipă din campionatele tari din Europa, pentru că nu a devenit nici titular la națională, cum spunea și Ilie că nu are acea viteză care contează. 

Are inteligența de care are nevoie pentru a face performanță la echipele din Arabia și de a acumula sume frumoase. Totuși, înseamnă un adio pentru echipa națională dacă pleacă acolo”, a precizat și Duckadam.

Octavian Popescu trebuie să îi ia locul, el știe să joace în spatele atacantului. Așa ca lider, cred că Darius Olaru ar trebui să devină motorul echipei
-Helmuth Duckadam, fost portar Steaua

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.