Campionate

Un star de la City, atacat de hoți: „Mi-au luat toate bijuteriile, uitați cum arată fața mea!”

Joao Cancelo (27 de ani), fundașul lui Manchester City, a fost agresat aseară în timpul unei spargeri la domiciliul lui. Portughezul era împreună cu familia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 decembrie 2021

Joao Cancelo (27 de ani), fundașul lui Manchester City, a fost agresat aseară în timpul unei spargeri la domiciliul lui. Portughezul era împreună cu familia.

Cancelo a povestit totul pe contul personal de Instagram: „Din păcate, am fost agresat de patru lași care m-au rănit și au încercat să-mi rănească și familia. Cel mai important e că suntem toți în regulă. Atunci când opui rezistență, așa se întâmplă. Nu știu cum există astfel de oameni răi! Voi depăși acest obstacol însă, cum le-am depășit și pe celelalte”.

Cancelo de la Manchester City, atacat de hoți

Cancelo a postat și un selfie în care se văd „urmele” atacului: „Au reușit să-mi ia toate bijuteriile și să mă lase cu fața asta”.

Manchester City reacționează: „Suntem șocați”

Suntem șocați și înspăimântați că Joao Cancelo și familia lui au fost supuși unei spargeri la domiciliul lor aseară, în timpul căruia Joao a fost și el agresat. 

Joao și familia lui sunt sprijiniți de club. Ajutăm poliția cu anchetele lor, în timp ce autoritățile investighează această problemă foarte gravă”, a postat campioana Angliei pe Twitter.

Cancelo, star în Premier League

CIES Football Observatory (Centrul Internațional pentru Studierea Sportului de la Neuchâtel, Elveția) a întocmit cele mai bune echipe din primele 5 campionate ale Europei. 

Cel mai bun prim „11” din Premier League este dominat de jucători de la Manchester City și Liverpool. Zece dintre cei unsprezece sunt de la primele clasate din campionatul Angliei, singura excepție fiind portarul lui Chelsea, Edouard Mendy.

Cancelo face parte din dream-team-ul din Albion: Mendy- Alexander-Arnold, Dias, Laporte, Cancelo - Rodri, Henderson - Silva - Salah, Jota, Mane

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.