Campionate

„Sex-simbolul Rusiei” e ultras Chelsea. Dar nici englezii nu erau pregătiți pentru ce imagini a postat

+34 Foto
Maria Liman

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 31 decembrie 2021

Maria Liman (27 de ani), model Playboy, a atras toate privirile la meciul pe care echipa sa favorită, Chelsea, l-a terminat la egalitate în deplasarea de la Brighton, 1-1. 

Supranumită „Sex - simbolul Rusiei”, Maria le-a făcut pe plac fanilor englezi cu ținuta sa. Aceasta a venit îmbrăcată cu o fustă scurtă albastră și o bluză subțire de acceași culoare, vestimentație specifică majoretelor. Desemnată „Cea mai sexy femeie” la Mondialul din 2018, Maria s-a bucurat când Romelu Lukaku a reușit să-i aducă în avantaj pe londonezi, cu primul său gol după două luni de accidentare.

A postat pentru cei peste 1.200.000 de urmăritori pe instagram, arătându-și bucuria și entuziasmul pentru echipa favorită. Din păcate pentru ea, Brighton a fost apoi echipa care a controlat jocul și a reușit să egaleze în ultimul minut, prin Danny Wellbeck. Cotidianul englez The Sun a rămas impresionat de frumusețea rusoaicei și a publicat o galerie foto cu modelul. 

Maria Liman a fost vedeta nr.1 în PLayboy în Ukraina

Rusoaica a fost pe primul loc în urmă cu 6 ani în Playboy și este o cunoscută fană a echipei lui Thomas Tuchel. Aceasta înaintea meciului pe care Chelsea l-a câștigat acasă cu Juventusîn Liga Campionilor, scor 4-0, le-a cerut fanilor să-i aleagă lenjeria de corp pe care să o poarte pe stadion.

Citește alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.