Liga 1

“Urziceniul? Echipă de judeţ!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu şi-a ironizat adversarul înaintea partidei de aseară.

Cum meciul din Ştefan cel Mare şi-a pierdut din miză o dată cu calificarea certă a am­belor echipe în Cupa UEFA, cel care a pus paie pe foc a fost Vasile Turcu. Cu două ore înaintea de­bu­tului par­ti­dei, acţionarul roş-albilor a declarat pentru dinamovisti.ro: “Tre­buie neapărat să învingem! Sînt sigur că ne vom dezlănţui, sîntem Di­namo şi nu ne putem împiedica de oricine. Urziceniul e o echipă de judeţ, nu se poate compara cu noi! Să zică mersi că au prins finala Cupei României şi s-au calificat în Europa! Probabil că MM Stoica şi-ar dori măcar un egal, însă n-are absolut nici o şansă. Punctele nu vor pleca din Ştefan cel Mare”.

Interesant e că, pînă la ora jocului de aseară, roş-albii nu-i în­vin­s­eseră niciodată pe ialomiţeni. Din trei confruntări, toate în Liga I, formaţia pregătită de Dan Petrescu şi-a adjudecat una, în returul cam­pi­o­natului trecut, chiar în ziua în care “cîinii” sărbătoreau al 18-lea ti­tlu din istorie, celelalte două în­che­in­du-se remiză. “Nu contează is­to­ria, de data asta facem spectacol şi luăm toate punctele. Obiectivul nostru pentru acest final de sezon este locul 3”, a încheiat, optimist, Va­sile Turcu.

“Pînă la sfîrşitul campionatului vom obţine numai victorii!”
Vasile Turcu acţionar Dinamo

REACŢII pe www.dinamovisti.ro

locotenentu: “Aşa e, nea Turcu, Urziceniul e echipă de judeţ, dar voi sînteţi una de cartier”

vali: “Turcule, se pare că bunul simţ e marele tău adversar”

fzcsm: “Bă, Turcule, ce arogant eşti! Nu-i nimic, dacă o să continuaţi aşa anul viitor, o să ajungeţi să vă luptaţi la retrogradare”

Augustin: “Săracu’ Turcu, atît îl duce mintea!”

gogu: “Băi «Bidinea», mai învaţă să vorbeşti, că de gîndit nu mai poţi să înveţi de la vîrsta asta!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.