Tenis

Legenda tenisului american nu are încredere în Emma Răducanu: „Nu a fost ceva natural. Ar fi o surpriză să termine anul în top 20”

Americanca Pam Shriver (59 de ani), fost număr 3 WTA), crede că anul 2022 va fi unul complicat pentru Emma Răducanu (19 ani, 19 WTA).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 ianuarie 2022

Americanca Pam Shriver (59 de ani), fost număr 3 WTA), crede că anul 2022 va fi unul complicat pentru Emma Răducanu (19 ani, 19 WTA).

Pam Shriver este o jucătoare legendară în probele de dublu. A cucerit nu mai puțin de 21 de trofee de Grand Slam, un aur olimpic în 1988, și s-a impus în 10 rânduri la Turneul Campioanelor.

Americanca a analizat șansele Emmei Răducanu în următorul sezon și nu întrevede repetarea succesului din 2021, când tânăra britanică a câștigat US Open. 

Emma Răducanu, în atenția lui Pam Shriver: „Top 20 ar fi o surpriză”

„Cred că în 2022 vom avea o idee clară în privința nivelului de consistență al jocului Emmei Răducanu. Va fi o provocare pentru ea. E posibil să mă înșel, dar a fost o ascensiune bruscă pentru ea, un pas care n-a venit natural. 

Din calificări a ajuns să câștige un turneu de Grand Slam, apoi au venit multe contracte de sponsorizare, premii, înlocuirea antrenorului. Totul s-a schimbat în jurul ei, iar la vârsta ei se confruntă oricum cu multe schimbări în viață. Ar fi o surpriză dacă rămâne în Top 20 la finalul anului 2022, după părerea mea”, a declarat Pam Shriver, conform Tennis World USA

Emma Răducanu, retragere de la Melbourne

Emma Răducanu a anunțat că se retrage de WTA Melbourne, turneul premergător primului Grand Slam al anului, Australian Open.

Jucătoare britanică, cu tată român și mamă din China, a decis să nu participe la competiția de la începutul lunii ianuarie deoarece a ieșit de curând din izolare după ce a fost infectată cu coronavirus și nu se simte fizic pregătită de întrecerea care începe pe 4 ianuarie.

VIDEO Cum a cucerit Emma Răducanu primul trofeu de Grand Slam din carieră

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.