Liga 1

Deian Sorescu, aproape de plecarea de la Dinamo: „Este gata să schimbe clubul”

Deian Sorescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 ianuarie 2022

Deian Sorescu (24 de ani), fotbalistul celor de la Dinamo, poate fi protagonistul unui transfer în străinătate iarna aceasta.

Avocatul sportiv ce l-a reprezentat pe Sorescu până de curând, Cristian Cernodolea, a dezvăluit în Presa din Polonia că mijlocașul este dorit de mai multe echipe și ar putea face pasul iarna aceasta spre un campionat mai puternic.

„Cluburile poloneze se interesează de Deian încă din vara trecută. Este internațional al României, vrea să evolueze la cel mai înalt nivel și este gata să schimbe clubul. 

Indiferent dacă va fi vorba despre un club din Polonia, o echipă puternică din România sau din altă țară. Nimic nu este sigur în acest moment. Vă pot spune mai multe în zilele următoare”, a declarat Cernodolea, potrivit wezlo.com

Sorescu a mai fost dorit și în vară în Polonia, atunci când Legia Varșovia a făcut o ofertă pentru internaționalul român, care nu a fost însă pe placul conducerii alb-roșilor.

Sorescu, dorit și la Craiova

Dinamo are o ofertă pe masă de la CSU Craiova pentru Sorescu. Oltenii dau 800.000 de euro plus 10% dintr-un eventual transfer în schimbul golgeterului „câinilor”.

Dinamo solicită 1,2 milioane de euro pentru transferul lui Deian Sorescu, sumă considerată prea mare de Mihai Rotaru, patronul celor de la CSU Craiova, anunță Fanatik.

FCSB nu mai e interesată de Sorescu

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, exclude varianta ca Deian Sorescu de la Dinamo să mai reprezinte o țintă pentru mercato din această iarnă.

„Nu, nu mai e de actualitate transferul la FCSB, pentru că ne-am blindat pe poziţiile pe care evoluează el şi ar fi o cheltuială nejustificată, mai ales în lumina ultimelor declaraţii ale patronului nostru”, a declarat MM Stoica, la TV Telekom Sport.

Nu știu ce să zic despre Sorescu. Să le dea Dumnezeu multă sănătate, nu mă mai interesează. Ei să înțeleagă un lucru. La mine e vorba de moment. 
- Gigi Becali, pe 16 decembrie, la Pro X

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.